Çarşambaspor’dan 3. Lige veda…

Çarşambaspor’dan 3. Lige veda…
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Çarşambaspor, ligin son maçında şampiyonluğu kesinleşen Düzcespor’a karşı 2-1’lik skorla yenildi. Bu skorla Çarşambaspor, 3 lige vedan eden 4 takımdan biri oldu

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor, lig şampiyonu Düzcespor’un konuğu oldu. Ligin son maçında alacağı 3 puan ve rakiplerinin puan kaybetmesi sonucu ligde kalma ümidi bulunan Çarşambaspor, hafta boyunca yaptığı hazırlıklarla tüm hesaplarını bu hedef üzerine kurdu. Maçta bir türlü rakibine karşı gol bulamayan Çarşambaspor, dakika 73’te kalesinde golü gördü. Bu golle birlikte yenik duruma düşen Çarşambaspor, dakika 79’da durumu Muhammet ile eşitledi. 

Eşitlik sürerken, kulaklar küme düşme potasında Çarşambaspor’un rakibi olan Kızılcabölük ve Darıca Gençlerbirliği maçlarındaydı. Her iki rakip takımda oynadıkları müsabakaları puan alarak tamamlaması ve Çarşambaspor’un da 90+7'de kalesinde 2. Golü görmesi sonucu müsabakayı kaybetti ve 3. Lige veda etti. 

Böylelikle Çarşambaspor ile birlikte Hacettepe, Yeşilyurt ve Kızılcabölük takımları içinde TFF 3.Lig 2. Grup serüveni son buldu. 

HABER MERKEZİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber