Çarşambaspor’dailk rakip Şile Yıldızspor

Çarşambaspor’dailk rakip Şile Yıldızspor
2021-2022 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi yapıldı.Buna göre TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Çarşambaspor, ilk hafta mücadelesinde Şile Yıldızspor ile karşılaşacak.

Ankara’da bir otelde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Kulüp başkan ve temsilcilerinin hazır bulunduğu fikstür çekimini TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın yaptı.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de sezonlar 5 Eylül-30 Nisan tarihleri arasında oynanacak.Fikstür çekimine göre TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonun ilk haftalarının programı şu şekilde oluştu:Kızılcabölükspor-Bayrampaşaspor, Darıca Gençlerbirliği-Yomraspor, Halide Edip Adıvar-Altındağspor, Şile Yıldızspor-Çarşambaspor, 68 Aksaray Belediyespor-İskenderunspor, Düzcespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Kuşadasıspor-52 Orduspor, Hacettepe-Elazığ Karakoçan, Alanya Kestelspor-76 Iğdır Belediyespor.

Buna göre Çarşambaspor, 4 Eylül tarihinde deplasmandaŞile Yıldızspor ile karşılaşacak

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber