Çarşambaspor’da Yüzler Gülüyor

Çarşambaspor’da Yüzler Gülüyor
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor’da grubun güçlü ekibi Amasyaspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu sürüyor

Kendi sahası ve seyircisi önünde oynadığı Amasyaspor maçını net bir skorla ve üstün oyunla kazanan Çarşambaspor’da yüzler gülmeye başladı. Teknik Sorumlu Birol Akkaya ve ekibinin bugün Adapark Tesisleri’nde yapacağı idmanla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ulukavakspor maçının hazırlıklarına başlanacak. Hafta sonu oynanacak olan zorlu müsabakaya hazırlanacak olan Çarşambaspor’da mutlak 3 puan hedefleniyor.

BAŞKAN YILDIRIM TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN
 

Başkan Özkan Yıldırım, zorlu Amasyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bizler sezon başında şampiyonluğa oynayacak bir ekip yaptık ancak bazı olumsuzluklar şampiyonluk yolunda bizi biraz hedeften uzaklaştırdı. Bizler bu hedefi sezon sonuna kadar kovalayacağız. Çarşambaspor bu grubun iyi takımlarından biri. Ben ve ekibim bu takıma güveniyoruz. Bu noktada şehrin takımına destek çıkılması lazım. Her kesim Çarşambaspor’u sahiplenmeli” diyerek net bir skorla Yeni Amasyaspor’u iyi bir oyun sergileyerek yenen oyuncularını ve Teknik heyeti kutladı.

NEVZAT AKKAYA 

carsambaspor.20141210102211.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber