Çarşambaspor'da Yüzler Gülüyor

Çarşambasporda Yüzler Gülüyor
Çarşambaspor takımı futbolcularının yeni Teknik Direktör Birol Akkaya nezaretinde yapılan neşeli idman dikkat çekti. Akkaya, kondisyon ve kaleye şut çalışması ağırlıklı çalışmalar yaptırıyor

BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden ve ilk 4 haftada isteneni alamadığı için son Karabük Yenice maçı sonrası Tarkan Demirhan'la yollarını ayırdı. Demirhan' dan boşalan koltuğa aynı gün akşam Başkan Özkan Yıldırım, geçen yıl Ahmet Özen'in yardımcı hocalığını yapan ve takım ile İlçeyi yakından tanıyan bilen Birol Akkaya ile anlaşarak takımın hafta içinde ki çalışmalarını aksatmadan başlatılmasını sağladı.

carsambaspqor4.jpg

Dün Ada park Çarşamba spor tesislerinde sabah idmanına çıkan takım oyuncularına çiçeği burnunda Teknik Direktör Birol Akkaya, önce ısınma hareketleri yaptırdı ve akabinde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptırdı.  Kondisyon eksikliğinin yanı sıra ilk 4 hafta da takım oyuncularının  maç esnasında rakip kaleye uzak şutlarının olmadığı ve takımın özgüven eksikliğinden şut atmadığı için böyle bir çalışma yaptığı gözlemlendi.

Antrenmanın başlaması ile birlikte futbolcularına  Kondisyon ve taktik çalışma öncesi ve sonrasında açma- germe hareketleri yapılırken futbolcuların azimli, istekli ve bir o kadar da neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Futbolcularına özellikle kanatlardan yapılan ortaları nasıl değerlendireceklerini gösteren ve sonrasında çalışma yaptıran Akkaya, antrenmanın ilk etabını tamamlayarak oyuncularını tesislere gönderdi.

carsambaspor1.20141023130730.jpg

 Antrenman sonrasında gazetemize yaptığı açıklamasında Teknik Direktör Birol Akkaya, "Geçen yıl Çarşambayı ve takımın içinde ki bazı oyuncuları tanıma fırsatım oldu. Bu sene hem maddi hem de futbolcu kalitesi bakımından daha güçlü ve daha tanınmış kaliteli oyuncuların varlığını da bilerek Bugsaş gibi bir takımda ki görevimi hiç düşünmeden bırakarak geldim. Yönetimimize gerekli görüşmeleri yaptık ve anlaşarak çalışmalarımıza başladık. İlk etapta kondisyon ve şut çalışması bakımından çalışmalar yaptırıyoruz. İnanıyor ve çok iyi biliyorum ki bu hafta Sinop maçında yüzümüz gülecek. Takım oyuncularıma çok güveniyorum. Onlar bunu başaracak kalite ve yüreğe sahip oyuncular. Bu bakımdan oynayacağımız maçta taraftarlarımızın geçen yıldan takıma desteğini iyi biliyorum. Bu maçta özellikle bu desteği arttırarak vermelerini ve desteklerini sürdürmelerini istiyor onlara fedakarlıkları nedeni ile şimdiden teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

carsambaspor2.20141023130742.jpg

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber