Çarşambaspor’da Yeniden Seçkin Dönemi

Çarşambaspor’da Yeniden Seçkin Dönemi
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu karşılaşacak olduğu Perşembespor takımının hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Perşembespor takımının hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda grubun lider takımı Türk Metal takımı ile karşılaşmasında 2-1’lik skor ile mağlup gelen Çarşambaspor, 4 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini bozdu. Maçın ardından Çarşambaspor Kulübü, Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya ile yollarını ayırdıklarını paylaşmıştı.

Yeniden Seçkin Dönemi
Ligin bitmesine yaklaşık 1 buçuk ay kalırken takımın başına kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor ise hızlı bir hamle yaparak geçmiş dönemlerde takımın başına getirilen teknik direktör Mehmet Seçkin ile tekrardan anlaşma sağlandığını duyurdu. Yeşil beyazlı kulüp Teknik adam Seçkin ile ilgili sosyal medyada; “Çarşamaspor'da ikinci Mehmet Seçkin dönemi. Takımımız geçen sezonda başarılı teknik direktörümüz Mehmet Seçkin ile tekrardan anlaşma sağlamıştır. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.” Şeklinde paylaşım yaptı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir