İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORDA TRANSFERLER

ÇARŞAMBASPORDA TRANSFERLER

Çarşambasporda yavaş yavaş hareketlenmeler olmakta. Özkan başkan ser verip sır vermeden hocamız ile uyum içinde transferleri gerçekleştiriyor.

                     Geçen yıldan kadromuzda son maçlarda bulundurduğumuz oynattığımız bizim çocuğumuz Mert Aktaş ilk transfer olarak üst yapıya alındığı açıklandı. 

                    İkinci olarak  Geçen sezon Ayvalıkgücü Belediye spor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Tecrübeli forvet Serkan Bozkurt ile yeni sezon için anlaşmaya varılmıştır. Camiamıza hayırlı olsun açıklaması geldi.

Serkan Bozkurt kimdir  ;

 1991 Gaziantep doğumlu olan Serkan Bozkurt, 2002 yılında, Gaskispor altyapısında futbola başladı.

 Sırasıyla Diyarbakır Kayapınar, Gaziantep F.K, Kırıkhanspor, Elazığ Belediyespor, Çine Madranspor, Manavgat belediyespor, Yozgatspor, Sultanbeyli belediyespor, Kırşehirspor, Amasyaspor, Akçakocaspor, Somaspor, Yeni Çanspor, Çorlu 1947 spor, Kartalspor, Sultangazispor, Edirnespor, Bigaspor ve Maltepespor kulüplerinde oynadı.

 2021-22 sezonunda AyvalıkgücüBelediyespor takımına transfer olan golcü futbolcu Serkan Bozkurt, 20 Maçta 13 golle takımının şampiyonluğuna katkı verdi.

                3.olarakta Tecrübeli stoperVijdan Aladağ Çaraşmaspor’da Camiamıza hayırlı olsun açıklaması geldi.

Vijdan Aladağ Kimdir ; 1987 doğumlu olan tecrübeli stoper Bursa Merinosta futbol yaşamına başladı.BursaYolspor,Boschspor,AyvalıkgücüBelediyespor,Kütahyaspor,Maltepespor,ŞileYıldızspor,KaradenizEreğlispor ve Ünyaspor takımlarında oynadı.

BAL liginde 3 şampiyonluğu 111  maçı bulunan Vijdan' en son 2017-2018 sezonunda Şile yıldızspor ile şampiyon olarak 3. Lige çıkmıştı.

Vijdan kardeşimize geçen sene Ünye’de oynanan  Eynesil maçında tüm Türkiye’ye mal olan olayları hatırlatmak istiyorum. Kendisi ile başlayan kırmızı kart yarışı diğer arkadaşlarının da katılımı  3  kırmızı karta ulaştı ve   en son bir oyuncu arkadaşlarının da kafa atarak hakemi yerine indirmesiyle maç tatil olmuştu.

                 Geçen yıl takımımızın oyuncusu Burçak çok kaliteli topçu olmakla  beraber kartlarla adeta takımını sabote etmişti.

    Sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyelim diyoruz.

Yeni ve tecrübeli Transferlerimiz bize zorluk derecesi yüksek maçlarda lazım yüzden şimdiden uyarmış olayım.

                 Özkan Başkandan ricamızda geçen yıldan takımımızda oynayan hangi oyuncularla devam edeceğiz o konuda kulübünde internet sitesinden açıklama yaparsa spor kamuoyunda merakını gidermiş olur.

                  Bir sonraki yazımızda Samsunsporumuzla devam edeceğiz. Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum. 

NOT;Samsun U-14 liginde oynadığı 7 maçda 7 galibiyet alarak playoff ligine namağlup kalan takımımız playoffgrubunda da oynadığı baraj müsabakasında AtakumBelediyespor'u 2-1 mağlup ederek Samsunda 4 takım arasına kalan gençlerimizi tebrik ediyor hocalarımızı kutluyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi