Çarşambaspor’da Transfer Hareketliliği başlıyor

Çarşambaspor’da Transfer Hareketliliği başlıyor
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, ikinci yarıya takımda yapacağı transferlerle hazırlanacak.

Bugün Adapark Tesisleri’nde top başı yapacak olan Çarşambaspor’da takımdan gönderilen Onur Dede, Ali Ömür ve Eren dışında tam kadro çalışmalarına devam edecek. Çarşambaspor’da transferlerde sürüyor.

carsambaspor’da-transfer-hareketliligi-basliyor1.jpg

Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın yaptığı açıklamada, “3 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. İkinci yarı için takımda eksik bölgelere takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaştığımız ve görüştüğümüz futbolcular var.  Bu isimler netleştiğinde transferler konusunda birkaç gün içinde kamuoyunu bilgilendireceğiz. İkinci yarı daha güçlü bir kadro kurmayı düşünüyoruz. Hedefimizden ne kadarda uzaklaştıysakta, yine aynı hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Diyerek transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Dedi.

Çarşambaspor, Bölgesel Amatör Ligi’nde 13 maçlık bir devreyi 20 puanla kapatan Çarşambaspor’un, bugün Adapark Tesisleri’nde yapacağı idmanla top başı yapacağı öğrenildi.

KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Ayrıca Çarşambaspor Taraftarları son haftalarda hareketli günler geçiriyor. Sosyal Medya üzerinden Taraftarlarını davet eden Çarşambaspor, kuruluşunun 92. Yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. 31 Aralık 2014 tarihinde Tarihi Köprü’de kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Çarşambaspor taraftarları meşalelerle unutulmaz bir hava yaratmayı istiyor. Çarşambaspor Taraftarlar Derneği sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, “31 Aralık 2014 günü Saat 19.23’de Çarsambaspor’un 92. Kuruluş yılını kutluyoruz. Meşaleni al, Tarihi Köprü’ye gel” denildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber