Çarşambaspor’da transfer hareketliliği

Çarşambaspor’da transfer hareketliliği
TFF 3. Lig 3. Grupta oynayan Çarşambaspor’un devre arasında transfer hareketliliği devam ediyor.Yeşil-Beyazlı ekibin Ceyhun Çepnioğlu transferinin sonrasında bir isimle daha prensipte anlaştığı öğrenildi.

Çarşamba temsilcisi yeşil-beyazlı ekipte, geçtiğimiz günlerde yapılan Ceyhun Çepnioğlu transferi sonrasında, taraftarlarda ikinci devre öncesi heyecan yaşanmıştı. 19 yaşındaki genç Ceyhun transferi sonrasında bir transfer haberinin de yolda olduğu bilgisi geldi. Edinilen bilgilere göre; Görüşme yapılan bir oyuncu ile daha prensipte anlaşıldığı, transferinin bir-iki gün içerisinde açıklanacağı öğrenildi.

ORTA SAHA VE HÜCUMA TRANSFER!

Çarşambaspor Kulübü’nün transfer çalışmalarını hızla sürdürdüğü öğrenilirken, orta saha ve hücum hattında da transfer yapmayı hedeflediği, ikinci devreye yapılacak takviyeler ile daha güçlü bir kadro ile mücadele edilmesi planlanıyor. Teknik Heyetin belirlediği rapor doğrultusunda birkaç oyuncu ile daha görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, Çarşambaspor camiası sabırsızlıkla gelecek transfer haberlerini bekliyor.


İDMAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İkinci devre hazırlıklarına başladığı öğrenilen takım Çarşambaspor, Adapark Tesislerinde idman çalışmalarına bugün itibariyle başladı.Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde idman çalışmalarınastart veren Yeşil-Beyazlı ekibin ikinci devrede ki ilk rakibi  24 Ocak 2021 Pazar günü Gölcükspor olacak.

HABER: Büşra KOCATAŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber