ÇARŞAMBASPOR’DA SÜRPRİZ ÖTESİ AYRILIK!?

ÇARŞAMBASPOR’DA SÜRPRİZ ÖTESİ AYRILIK!?
Bölgesel Amatör Lig (BAL)12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, 2023-2024 sezonunda bir türlü istediği başarıyı elde edemeyince son Teknik adam Zekeriye Köklükaya ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdılar.

“YAŞAR’IN YERİNE GELMİŞTİ”
Bölgesel Amatör Lig (BAL)12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, 2023-2024 sezonuna Ünsal Yaşar ile başlamış alınan başarısız sonuçların ardından görevin son verilerek yerine Çarşamba’nın öz evladı Dikbıyık’lı Teknik direktör Zekeriya Köklükaya ile anlaşarak yola devam kararı almıştı.

“ ÇARŞAMBASPOR’U KENDİ EVLADI DA BIRAKTIYSA?”
BAL 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, geçen hafta oynanan ve grubun lideri Türk Metal takımı ile deplasmanda karşılaşmış ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Son karşılaşmadan sonra Kulüp yönetimi ile Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya bir araya gelerek karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıkları öğrenildi.

“NE OLURSA OLSUN SONUNA KADAR BURADAYIM DEMİŞTİ??”
Çarşambaspor teknik direktörlüğü için “ne olursa olsun sonuna kadar buradayım” sözleri ile aylardır takımda köklü değişikliklere başlayan ve son haftalarda başarılı sonuçlar alan Köklükaya ve Takım son mağlubiyetle neden yolların ayrıldığını anlayamazken, Teknik Direktör Köklükaya sosyal medya hesabından, “Bu gün itibari ile Çarşambaspor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Çarşambaspor kulübüne kalan maçlarda başarılar diliyorum” ifadeleri ile ayrılığı duyurdu.

Teknik Direktör Köklükaya’nın bu açıklaması sonrasında ani ayrılık nedenini merak etmeye başlayan Yeşilbeyazlı camia ve taraftarlar Yönetim Kurulundan açıklama beklediklerini belirttiler.

HABER-FOTO: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir