ÇARŞAMBASPOR'DA SÜRPRİZ İSİM ÖMER ZORLU!

ÇARŞAMBASPORDA SÜRPRİZ İSİM ÖMER ZORLU!
Çarşambaspor takımının BAL' a yükselmesi sonrası görevden ayrılan Hasan Gümüş ve yönetiminin yerine yeni yönetim ve başkan bulunamaması spor camiasında endişelere yol açarken, sürpriz bir isim "teklif geldiği takdirde seve seve göreve gelirim" dediği iddi

Çarşambaspor takımında başkan ve yönetim kurulu krizi aşılamazken Belediye Başkanının Teknik Direktör Besim Durmuş'la anlaşması dikkatleri çekmiş ve dünyada bir ilki başardığı iddiaları ile gündeme gelmişti. En son Mustafa Dündar'ın adı başkan adayı oalrak gündeme gelirken Mustafa Dündar' dan sonra sessizliğe bürünen Çarşambaspor'da gözler 30 Haziran' da yapılacak olan kongreye çevrildi. Kongreye Başkan Dündar'ın belirlediği ve tek liste ile gidilmesi gündeme gelirken ismi sır gibi saklanan adayın kongre günü sahaya çıkacağı ve listesini açıklayacağı öğrenildi. Kongre de aday olacak ismin sürpriz olabileceği de belirtiliyor.

Tüm bu gelişmeler arasında önce ki gün akşam bir iftar yemeğine katılan eski Ünyespor  Kulüp Başkanı ve işadamı Ömer Zorlu, istek olduğunda Çarşambaspor' da başkanlık görevine talip olabileceğini dile getirdiği iddia edildi. Son günlerde Çarşambaspor takımında başkan ve yönetim krizi yaşanırken, isimleri gündeme getirilen herkes aday olmaktan vazgeçince gözler Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın başkan olarak kimi görevlendireceğine çevrilirken sürpriz isim yakından geldi.

Çarşamba Metro Tesisleri, Legend Otel İşletmeciliği gibi işyerlerinin işletmeciliğini yapan Çarşamba'nın son dönemlerinde dikkat çeken işadamı Ömer Zorlu'nun da önce ki gün akşam katıldığı bir iftar yemeğinde Çarşambaspor başkanlığı gündeme gelmesi üzerine, "Ünyespor'da bir dönem başkanlık yaptım. Spor'un inceliklerini de zorluklarını da biliyorum. Çarşambaspor bizim memleketimizin takımı. Çarşambaspor'u sahipsiz bırakmayı düşünemem. Eğer ki Başkanlık için teklif gelirse seve seve bu görevi üstlenirim" açıklaması yaptığı belirtildi.  

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber