ÇARŞAMBASPOR’DA SON 3! ALTIN DEĞERİNDE 9 PUAN

ÇARŞAMBASPOR’DA SON 3! ALTIN DEĞERİNDE 9 PUAN
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin son 3 maçına çıkacak. Deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor ardından Isparta Davrazspor ve Erok maçı ile ligin finalini yapacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin bitimine son 3 maç kala deplasmandaoynayacağı Erbaaspor maçına odaklandı. 21 Nisan 2021 Çarşamba günü deplasmandaErbaaspor’un konuğu olacak olan Çarşambaspor, ligin 9. Sırasındaki Erbaaspor’a karşı deplasmanda 3 puan arayacak. Ligin ilk devresinde sahasında Erbaaspor’u konuk eden ve 2-1’lik skorla galibiyet elde eden Çarşambaspor, bu kez deplasmanda aynı rakibine karşı puan ve puanlar almaya çalışacak.  Son maçta kendi sahasında Osmaniyespor’a2-0’lık şok yenilgiyle puansız ayrılan Yeşil-Beyazlı ekip için son 3 maç kritik bir önem taşıyor. Play-Off potasında kalmak isteyen Çarşambaspor, 5. Sırada 43 puanla yer alıyor. Somaspor, Erokspor İçel ve Çatalca takımlarının ardından yer alan Çarşambaspor’undeplasmandaalacağı 3 puan yerini sağlama almak için önemli bir başarı sağlamış olacak.
carsambaspor’da-son-3!-(1).jpg

Deplasmanda oynanacak Erbaaspor maçının ardından kendi sahasında son maçı olan ve ciddi önem taşıyan iki maçtan biri olan Isparta Davrazspor maçından alacağı 3 puanla son maçta ligin ikincisi Erok’un misafiri olacak. Çarşamba günü Tokat’ta oynanacak olan müsabakada Erbaaspor son iki maçında aldığı galibiyetlerin morali ile sahada olacakken, Çarşambaspor’da play-off hırsı ve azmiyle tüm mücadelesini sergileyecek
carsambaspor’da-son-3!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir