Çarşambaspor’da sıcak gelişme

Çarşambaspor’da sıcak gelişme
2017-2018 Futbol Sezonunda Çarşambaspor’da görev yaparak sezonu tamamlayan Teknik Sorumlu Kenan Yelek ve ekibiyle yollar ayrıldı

Çarşambaspor’da yeni sezon öncesi sıcak gelişme yaşandı. 2017-2018 futbol  sezonunda Çarşambaspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan Kenan Yelek ve ekibiyle, Adapark Tesisleri’nde Çarşambaspor yönetim kurulu ile yapılan toplantı neticesinde Kenan Yelek ve ekibiyle yolların ayrıldığı belirtildi. Adapark Tesisleri’nde yapılan toplantının sonrasında Kenan Yelek ve ekibine devam etmeme kararı alan Çarşambaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Çarşambaspor’a vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teknik direktör ve ekibine teşekkür ederek başarılar dilediler.

GÜNDÜZOĞLU: “İLK HEDEFİMİZ TEKNİK HEYET PROBLEMİNİ ÇÖZMEK”

Çarşambaspor Kulüp Başkanı İbrahim Gündüzoğlu yaptığı açıklamada, Kenan Yelek ve ekibiyle yollarının ayırdıklarını bundan sonraki süreçte en kısa sürede Çarşambaspor’un dokusuna uygun, Çarşambaspor’u 3. Lige taşıyabilecek kapasite ve bilgi birikimine sahip isimlerle temas haline geçip yönetim kurulu üyelerimizle teknik heyet problemini çözmek için harekete geçeceğiz.” Diyerek Çarşambaspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalar içerisine girip Çarşamba şehrinin beklentilerine cevap vermek için mücadele içerisinde olacağız” dedi. Önümüzdeki haftaların Çarşambaspor açısından hareketli geçeceği görüntüsü verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor