ÇARŞAMBASPOR’DA SAHAYA İNDİ

ÇARŞAMBASPOR’DA SAHAYA İNDİ
2016-2017 yılı Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlı ekip, Yeni Teknik Sorumlu Besim Durmuş ve ekibiyle Adapark Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona iddialı hazırlanan Çarşambaspor, yeni teknik heyet Besim Durmuş, Bülent Tuncay, Orhan Anıl ve Kaleci Antrenörü Yunus Şenocak’la birlikte güçlü bir teknik heyet oluşturan Yeşil-Beyazlı ekipte başarı için kolları sıvayan teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları transferlerle yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturarak grupta iddialı bir ekip olmak istiyorlar. Çarşambaspor iç transferde, tecrübeli file bekçisi Kadir Tütüncü, Yunus Demir, Fatih Aksoy, Mehmet Ekici, Yasin Kartal, Ertuğrul Biçer, Oğuzhan Bulgan, Hakan Balçık gibi isimlerle tekrar anlaşmaya vardı. Dış transferde ise, boş durmayan Yeşil-Beyazlı ekip Muhammet Mumcu (Adıyamanspor) , Serman Yıldız (Meskispor), Emrah Sarıoğlu (Havzaspor),Kemal Sabri Bayraktar (Samsunspor), Başaran Saraçoğlu (Darıcaspor),Hakan Özkan (Karaman Belediyespor), Ahmet Tüzün (Uşakspor), Fatih Müjde (Termespor), Ersoy Yılmaz (Kayseri Şekerspor), Sönmez Yıldırım (Havza Belediyespor), Tugay Eruzun (Yolspor), Yiğithan Durmuş (Tekkeköy Belediyespor) ile anlaşan Çarşambaspor’da eksik noktalarda transferlerin devam edeceği belirtildi.

Yapılan transferle sezona iddialı girmek isteyen Çarşambaspor’da, Adapark Tesisleri’nde hazırlıklara başlayarak, kamp öncesi yapılan idmanlarla ilerleyen günlerde belirlenecek olan kamp programına hazırlıklarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor