Çarşambaspor’da rakip Turhalspor

Çarşambaspor’da rakip Turhalspor
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu kendi sahasında Turhalspor’u ağırlayacak. Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla zorlu maçı bekliyor

Pazar günü Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Turhalspor maçının çalışmalarını bugün tamamlayacak olan Çarşambaspor’da, hedef güzel futbol ve 3 puan. 3 puana kilitlenen Çarşambaspor’da, sakat ve cezalı futbolcuların olmaması maç öncesi teknik heyet için avantaj olarak görülüyor. Geçtiğimiz hafta Ladik Belediyespor karşılaşmasını kaybeden Çarşambaspor, bu maça büyük önem veriyor. Bu maçta alınacak 3 puanla, rakip Atakum Belediyespor’la puan farkını korumak isteyen Yeşil- Beyazlı ekip 3 puana kilitlendi.

Teknik Sorumlu Kenan Yelek hafta içi yoğun çalışma ortamında futbolculara bundan sonraki müsabakalarda daha dikkatli olmaları noktasında uyarılarda bulunurken, son idmanı sık sık durdurarak hata yapan futbolcuların zorlu maç öncesi daha dikkatli olmalarını isteyerek Pazar günü oynanılacak müsabakada futbolculardan daha dikkatli olmaları noktasında uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmıyor.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber