Çarşambaspor’da rakip Çorum

Çarşambaspor’da rakip Çorum
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele ede Çarşambaspor, bu hafta sonu kendi sahasında ligin son sıralarında yer alan Çorum Eti Lisesi ile karşı karşıya gelecek

Çarşamba Şehir Stadı’nda Pazar günü oynanılacak karşılaşma öncesi Çarşamba Adapark Tesisleri’nde hafta boyunca yaptığı idmanlarla tüm hazırlıklarını tamamlayan Çarşambaspor, yarın oynayacağı maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin bir diğer zayıf takımlarından Görelespor’un konuğu olan Çarşambaspor, bu maçı 2-1’lik skorla kazanmıştı.

Bu hafta ise kendi sahasında olacak olan Çarşambaspor, Çorum Eti Lisesi maçından alacağı 3 puanla ligde üst sıralara çıkabilmenin imkanını arıyor. Rakip Çorum Eti Lisesi’nin ligde oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybettiği ve 1 maçta berabere kaldığı öğrenilirken, ligde 8 puanla 12. sırada yer alıyor. Çarşambaspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 3 puanla puanını 17’ye çıkartırken 7. sırada ki yerini koruyor.

LİDER 29 PUANLA ZİRVEDE

Geçtiğimiz haftalarda Çarşambaspor’un kendi sahasında ağırladığı Lider Fatsa Belediyespor, ligde puan sıralamasında 29 puana sahip. Oynadığı 11 maçta               9 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ordu ekibinin hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Çarşambaspor lideri ağırladığı maçta kendi sahasında 2-1 yenilmiş, Fatsa Belediyespor kendisi için önemli bir 3 puan almıştı. Yeşil-Beyazlı ekip Çarşambaspor ile lider Fatsa Belediyespor’un arasında 12 puan farkı bulunuyor.

ÇARŞAMBA, LADİK VE ATAKUM YARIŞIYOR!

Ligde yer alan 3 Samsun takımı olan Çarşambaspor, Ladik Belediyespor ve Atakum Belediyespor ligde üst sıralarda olabilmek adına adeta kıran kırana mücadele veriyor. 18 puanla ligde 5. Sırada yer alan Atakum Belediyespor son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, 6. Sırada Atakum Belediyespor’u takip eden Ladik Belediyespor ise 17 puana sahip. Ladik ekibi ise oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik sonucunu aldı. Ladik’in ardından gelen Çarşambaspor ise son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunu aldı.

KARŞILAŞMA ÇARŞAMBA ŞEHİR STADI’NDA

Pazar  günü Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılacak müsabaka saat: 14.00’da başlayacak. Taraftarın maça ilgi göstermesi beklenirken, müsabakadan mutlak 3 puan bekleniyor.
HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER





 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor