Çarşambaspor’da Özkan Yıldırım dönemi

Çarşambaspor’da Özkan Yıldırım dönemi
2019-2020 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden olan Çarşambaspor’da, gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Özkan Yıldırım ve ekibi yeni sezonda kulübün başkanı olarak seçildi

Adapark Tesisleri’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongreye Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, AK Parti Çarşamba Eski İlçe Başkanlarından Mehmet Köse, Çarşambaspor önceki dönemlerde başkanlık yapmış İsa Acar, Hasan Gümüş, geçtiğimiz sezon Kulüp başkanlığı yapmış olan ve görevi yeni başkana devreden İbrahim Gündüzoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve delegasyon katıldı.

Salt çoğunluğun sağlandığı kongrede kısa bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Çarşambaspor herkesin ortak kaygısı. Çarşambaspor’a hizmet etmek isteyen herkesimden destek bekliyoruz.” Diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Halit Doğan’ın konuşmasının ardından gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Özkan Yıldırım ve ekibi yeni sezonda başkan seçilmiş oldu.


f44ff4f0-ac8b-47bb-9e78-af0767cb917f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber