İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR'DA NELER OLUYOR

ÇARŞAMBASPOR'DA NELER OLUYOR

                3.ligde tutunamayarak BAL ligine düşen Çarşamba sporumuzda Ekim ayında başlayacak maçlar öncesinde gidenlere ve gelenlere şöyle bir göz atalım.

               GİDENLER : Ahmet Hasan İmer dışında hemen hemen tüm sporcularla yollar ayrıldı takımımızda,           Abdülsamet Can Sapanca Gençlik 3.lig 3 grup, Kadir Kahvecioğlu Aliağa FM Mustafa Pınar Isparta 32 spor 2 liğ Beyaz grup, Kemal Bayraktar ve Muhammed Öztürk Karaköprü 3.lig  1 grup, Fırat Aras 1922 Konya 3.lig 1 grup,Enver Ayyıldız Çorlu 1947,Ömer Yıldırım Nevşehir Bld 3.lig 1 grup,Doğancan Aynacı bedelsiz ,Mert Yıldırım Ağrı 1970 3 lig 1 grup, Mustafa Köroğlu Trabzon U 19 giderken .Safa Yıldırm ,Aykut Topal,Burçak Özkanca,Cemal Doğu,Akın Demirtaş,Ozan Şamiloğlu,Ramazan Haklı,vb oyuncularımızla da yollar ayrıldı.

             GELENLER :

               Serkan Bozkurt Santrofor 31 yaş Ayvalıkgücü 3.lig 1 grup,Engin Olgun Kaleci 30 yaş Özgüzelderespor,Nureddin Ersoy Merkez orta saha 36 yaş Osmaniyespor FK 3 li 3 grup,Vijdan Aladağ Stoper 35 yaş Ünye 1957 ,Hasan Üstünkaya defans 30 yaş Gaziantep Ankas ,Samet Ünver Orta saha ,Burak Tolun orta saha 24 yaş Çayırovaspor ,Hamza Şavşet Kaleci Merzifonspor

                      Bu tablodan ortaya çıkan takımımızı sıfırdan tekrar kuruyoruz.15-20 civarındaki bir oyuncu profilinden elimizde kalan kimse yok gibi.3.lig ve BAL ligi ayrımı gibide bakılabilir bu gidişlere.

                     Profesyonel olarak 3.ligde yer bulabilecek hiçbir oyuncu amatöre dönmez kolay kolay. Birazda bunun yansıması gidişler anlaşılan.

                     Transferleri ayrıca analiz ederiz ama genel analiz en iyi transfer sahada oynayan transferdir diyerek sözü nihayetlendirelim.

                     Sağlıklı ve Spor dolu günler diliyorum                

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi