Çarşambaspor’da ne kongre, ne çalışma yok

Çarşambaspor’da ne kongre, ne çalışma yok
3. Lig de umduğunu bulamayıp yeniden BAL Ligine dönen Yeşil beyazlı takımda belirsizlikler sürerken kaos ortamı gün geçtikçe artarak devam ediyor

Yıllarca BAL Liginde mücadele ederek 3. Lig hayali yaşayan Çarşambaspor geçtiğimiz yıl yakaladığı 3. Lig hayalini kısa kesti. Her yıl olduğu gibi başarısızlıklarla dolu bir sezon sonunda bu ytıl yeniden BAL Liginde mücadele edecek olan Çarşambaspor da dertler bitmek bilmiyor. Geçen yıl sezon boyunca tek satır açıklama yapmayan yönetim bu yıl Liglerin başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen yine ses seda çıkartmıyor. Kime takımda ne oluyor sorusunu sorsanız herkesten kaçamak cevaplar geliyor. Bu takım böyle giderse BAL Liginde de duramayacak gibi görünüyor

Çarşambaspor’da her yıl geleneksel hale gelen Başkanlık ve yönetim ile kadro ve teknik sorumlu kaosu bu yıl daha da kötü hale geldiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz ay içinde eski başkan Hasan Hüseyin Özcan’ın TFF ye ödenmesi gereken 25 bin TL yi ödedikten sonra başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından boşalan başkanlığa hiç kimse talip olmuyor. Özcan’dan boşalan başkanlığa Av. Halit Doğan, eski ve halen görevde olan Başkan Yardımcısı Turay Sonkaya’nın gelmesinin büyük ihtimal olduğu bilgileri gelmeye devam ederken dün gelen bilgiler işin daha da vahim boyutta olduğunu gösteriyor.

Boş olan Çarşambaspor Başkanlığı için yönetimin bu güne kadar kongre kararı almaması nedeni ile mevcut ortamda kimsenin Başkanlığa aday dahi olduğunu açıklamadığı dillendirilirken bazı isimlerin aday olmayı düşündüğü ancak kongre kararı olmadığı ve yönetimi kendisinin yapamayacağı için adını açıklamadığı öğrenildi. Bu arada kongre kararı almayan yönetimde başkanlıktan istifa eden Özcan’dan sonra bu gün büyük ihtimalle bazı yöneticilerin de üstlendiği görevlerinden istifa edeceği belirtiliyor.

Özellikle Başkanlık için Doğan adı dışında Başkan yardımcısı Turay Sonkaya’nın adı da bu makam için dolaşırken Sonkaya’nın başkanlığı düşünmediği ve mevcut yönetimde ki görevlerinden istifa ederek sade yönetici olmayı düşündüğü öğrenildi. Bu noktada kongre kararı da almayan yeşil beyazlı yönetimde futbolcu transferleri ile teknik sorumlu sorunu da gün geçtikçe büyük sıkıntı yaşatmaya başladı. Teknik sorumlu olarak bazı isimlerle mevcut yönetimin görüştüğü ve hatta bir teknik hocanın elinde ki futbolcu kadrosuna kendi getireceği bazı oyuncularla gelerek başlamak istediği ve görüşmelerin yapıldığı öğrenilirken özellikle bu gün Yönetimden bu gün bazı isimlerin istifa edeceği öğrenildi.

Liglerin başlamasına sayılı günler kalarak futbolcu transferi, teknik kadro ve yönetimin şekillenmemesi nedeni ile taraftarların da tepki gösterdiği mevcut yönetime talip olmak isteyen herkes belediye başkanı Dündar’ın mutlaka ama mutlaka bir şekilde takıma maddi ve manevi destek vermek zorunda olduğunu belirttikleri ama bunu kesin bir dille cevap alamadıkları belirtiliyor. Bu gün beklenen istifalar neticesinde Çarşambaspor takımında kimler istifa edecek, kopngre3 kararı alınarak kongre yapılacak mı, transferler yapılacak mı sorularına cevaplar aranırken taraftarların önümüzde ki günlerde tesislere giderek yönetime ihtar çekerek çalışmaların başlaması için çağrıda bulunacak ve tepkilerini dile getirecekleri öğrenildi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir