Çarşambaspor’da kritik maçlar

Çarşambaspor’da kritik maçlar
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çarşambaspor, son maçta aldığı şok Güzelordu mağlubiyetiyle birlikte gözler deplasmanda oynanılacak Bartınspor maçına çevrildi.

Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor, hafta sonu oynayacağı Bartınspor maçı için hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Son maçta kendi evinde aldığı Güzelorduspor mağlubiyeti ile şok yaşayan Yeşil-Beyazlılar, ligde kritik bir hal almış durumda.

carsambaspor’da-kritik-maclar-(3).jpg

Ligde ki sıralamada hemen altında yer alan Bartınspor ile kozlarını paylaşacak olan Çarşambaspor’un futbolcuları ve teknik heyeti oynanılacak önemli maç için ciddi bir havaya girdi. Ligde kaybedilecek en ufak puanın takımın kümede kalma umutlarını söndüreceği bilinirken takımda ki alınan kötü sonucun nedenleri araştırılıyor.

Teknik Direktör Birol Akkaya ile çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı futbolcular idmanlarla form tutuyor. Ordu maçında kırmızı kart gören Oğuz ve Doğukan’dan yoksun maça çıkacak olan Çarşambaspor tüm ümitlerini oynayacağı maçlardan alacağı puanlara bağladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir