Çarşambaspor’da kötü gidişat! Çarşambaspor: 0 – Alanya Kestelspor : 1

Çarşambaspor’da kötü gidişat! Çarşambaspor: 0 – Alanya Kestelspor : 1
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sahasında ağırladığı Alanya Kestelspor’a 1-0’lık skorla yenildi.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor, Alanya Kestelspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalarında baskıcı ve etkili bir oyun ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar, bu oyunuyla takdir topladı. Alanya Kestelspor takımının ayağından top alan ve etkili oyun anlayışı ile sahanın tamamına hakim olan Çarşambaspor, gol arayışlarında bulunsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Bu dakikalarda Çarşambaspor’un öne geçeceği golü atması beklenirken, Dakikalar 26’yı gösterdiğinde Çarşambaspor defansının kaleci Kadir’e topu atması ve Kadir’in bir anlık hatası pahalıya mal oldu. Alanya Kestelspor oyuncusu Ali Berke, bu hatayı affetmedi ve konuk ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetmiş oldu. Bu golden sonra Çarşambaspor, ilk dakikalarda ki baskılı oyununu ortaya ssunamazken, ilk yarının son dakikalarına kadar etkili bir atak geliştiremedi.

Müsabakanın ikinci yarısında ise Çarşambaspor yine etkili olmak isteyen taraftı. Özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol arayışına giren Çarşambaspor, bir türlü sonuca ulaşamadı. Bu oyun Çarşambaspor için son dakikalara kadar sürerken, rakip karşısında zaman zaman aralıklarda gol atakları geliştirildi. Yer yer gerginliklerin yaşandığı müsabaka, Çarşambaspor’un kendi kalesinin yaptığı hata sonucu 1-0’lık mağlubiyetle son buldu. Maçın kazananı Alanya Kestelspor olurken, Çarşambaspor ligde 18. Sıraya geriledi.

 

Çıktığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde edebilen Çarşambaspor, son sıralara gerilerken, Alanya Kestelspor ise 9 puanla 13. Sırada yer alıyor.

carsambaspor’da-kotu-gidisat!-(1).jpgcarsambaspor’da-kotu-gidisat!-(2).jpgcarsambaspor’da-kotu-gidisat!-(3).jpgcarsambaspor’da-kotu-gidisat!-(4).jpgcarsambaspor’da-kotu-gidisat!-(5)-001.jpgcarsambaspor’da-kotu-gidisat!-(6)-001.jpg


HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber