Çarşambaspor’da Kenan Yelek Dönemi

Çarşambaspor’da Kenan Yelek Dönemi
Bölgesel Amatör Ligde  mücadele eden Çarşambaspor’da Ladik Belediyespor maçı beraberliğinin ardından olumsuz hava neticesinde Çarşambaspor’da başarısızlığın faturası Teknik heyet Hakkı Hocaoğlu ve ekibine kesildi.

Hakkı Hocaoğlu ve ekibinin takımdan gönderilmesinin ardından Çarşambaspor’a Teknik Sorumlu olarak Kenan Yelek ve ekibi getirildi.

Sezona Hakkı Hocaoğlu ve ekibiyle şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor’da yaşanılan başarısız sonuçlar neticesinde Samsun futbolunun tanınmış ismi Kenan Yelek ve ekibiyle anlaşılarak göreve başlatıldı. Adapark Tesisleri’nde ilk idmanına çıkan Kenan Yelek, futbolcularla yaptığı toplantının ardından çalışmalarına hız vererek hafta sonu oynanılacak olan Turhal maçının hazırlıklarına başladı.

BAŞKAN GÜNDÜZOĞLU, “HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Çarşambaspor Kulüp Başkanı İbrahim Gündüzoğlu yaptığı kısa açıklamada, sezon başında Çarşambaspor’un menfaatleri doğrultusunda transferler yaptık. Ancak yaptığımız transferle beklediğimiz başarıyı yakalayamadık. Bu noktada Hakkı Hocaoğlu ve ekibiyle yollarımızı ayırdık. Yolumuza Kenan Yelek ve ekibi ile devam edeceğiz. Hocamıza güvenimiz tam.” Diyerek Çarşambaspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek, her kesimden destek beklediklerini belirtti.

HABER: Nevzat AKKAYA

carsambaspor’da-kenan-yelek-donemi-(1).jpg

 

carsambaspor’da-kenan-yelek-donemi-(2).jpg

 

carsambaspor’da-kenan-yelek-donemi-(6).jpg

 

carsambaspor’da-kenan-yelek-donemi-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber