Çarşambaspor’da kan kaybı sürüyor

Çarşambaspor’da kan kaybı sürüyor
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta rakip Ayancıkspor’a 3-1’lik bir skorla yenildi

 

(BAL)  Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Çarşambaspor kendi sahasında oynadığı Sinop Temsilcisi Ayancıkspor karşılaşmasında 3-1’lik skorla mağlup oldu. Çarşambaspor  bu maçla beraber son 3 maçından da puan çıkaramadı ve şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha almış oldu.

acarsambaspor’da-kan-kaybi-suruyor2.jpg

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Ayancıkspor Çarşambaspor kalesine ard arda ataklarda bulunarak gol aradı. Ayancıkspor’da kazım 21. Dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Çarşambaspor kalecisi Doğan mutlak bir golü önlerken ayağına aldığı darbe sonucu sakatlandı ve 34. Dakikada kaleyi Yunus Emre’ye devretti. Maçın ilk yarısı bu skorla biterken Çarşambaspor Teknik sorumlusu İbrahim Hancı ikinci yarıya iki değişiklik yaparak başladı.

İkinci yarıda dakikalar 50’yi gösterdiğinde Kazım, Çarşambaspor defansının büyük hatası sonrasında Ayancıkspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Golden hemen sonra 60. Dakikada Kazım bir kez daha sahneye çıktı takımının ve kendisinin 3. golünü atan Kazım takımını rahatlattı. 69.dakikada sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselelen Ceyhun topu ağlara göndererek maçıın skorunu ilan etti ve maçı Ayancıkspor 3-1 kazandı.

Maçtan sonra bir kısım taraftar futbolculara tepki gösterirken, gelecek hafta oynanacak maç öncesi yönetim ve teknik sorumlu Hancı’nın takımda detaylı revizyona gitmesinin beklendiği iddia edilirken bazı yöneticilerin ise tam tersine Teknik Sorumlu Hancı ile yolun sonuna gelindiğini ve takımdan istifa etmesi gerektiğini iddia etmeye başladıkları gözlendi.
 

Doğan**( Yunus emre sağlam Dk. 34’**) Burak**, Orhan**, Gürcan**(Koray Dk.45**)Volkan**,Yasin**Murat**,Yiğit**,Ceyhun**,Baransel**Şener**(Emrullah Dk. 45**)

Deniz***,Kaan***,,Emrah***,Altay***,Mustafa***,Özay***(Recep Dk. 37 **) Sarven***, Ahmet***(Ferhat  Dk.80’***) ,Kazım***,Faruk*** (Hasan Dk. 55 ***) Gürkan***

Goller:  Dk. 21,50,60 Kazım (Ayancıkspor)
                Dk. 69 Ceyhun (Çarşambaspor)

Sarı Kart: 45’ Gürkan ,Dk. 79 Emrah (Ayancık)

              74 Murat(Çarşambaspor)

20861.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir