Çarşambaspor’da kamp olumlu geçiyor

Çarşambaspor’da kamp olumlu geçiyor
2014-2015 Sezonuna şampiyonluk parolası ile hazırlanan Çarşambaspor,Kocaeli Kartepe Tesisleri’nde ki kampta form tutmaya çalışıyor.

Yeni sezona yaptığı flaş transferlerle hazırlanacak olan Çarşambaspor, Kartepe Kampı’nda günde yaptığı çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Kamp dönemi içerisinde yaptığı iki hazırlık maçının da mağlubiyetle kapatılmasını Çarşambaspor dert etmiyor. Hazır takımlar karşısında alınan mağlubiyetleri ciddiye almayan Çarşambaspor, hızla form tutuyor. Bir haftalık kamp çalışmalarında var olan noktanın ilerisi için umut verdiği Çarşambaspor’da, nokta transferler yapılmaya devam ediyor. Yeni yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Heyet, futbolcular yeni sezonda hedeflenen şampiyonluk için kenetlendiklerini, Çarşamba halkının özlemle beklediği bir takım oluşturan  Çarşambaspor’da yönetim kurulunun özverili çalışması ile futbolculara verilen bütün vaatlerin yerine getirilmesi ile ortada bir sorun olmaması takımın ve teknik heyetin kafa olarak rahat olması olumlu bir hava estiriyor.

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan kongrede  başka bir adayın çıkmaması durumunda kongrede büyük ihtimalle İRON Demir Çelik Firma sahipleri adına Özkan Yıldırım’ın tek liste halinde gideceği seçimde  başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber