Çarşambaspor’da kamp kıran kırana sürüyor

Çarşambaspor’da kamp kıran kırana sürüyor
BAL Ligi için kadro çalışmasını sürdüren Çarşambaspor Adapark tesislerinde ki kampında antrenmanları sürdürüyor. Yeni transferler en geç Cumartesi günü açıklanacak

 

Yeşil beyazlılar Teknik Sorumlu İbrahim Hancı nezaretinde anlaşma yapılır yapılmaz başladığı futbolcu transferi çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Adapark tesislerinde kampa giren takımda alt yapı ağırlıklı olmak üzere geçen yıldan kadroda bulunan 5-6 futbolcu ve yeni transferi düşünülen futbolcularla günde 2 antrenman yaparak sürdürüyor. Bu hafta içinde birkaç gün 3 antrenman yapacak olan Yeşil beyazlılarda hedef Cumartesi gününe kadar ideal 18 kadrosu ve 23-24 kişilik kadro belirlenecek.

Adapark tesislerinde ki antrenmanı izleyen Çarşambaspor Başkanı Hüseyin Özcan, Yöneticiler Kerim Çakır, Şeref Çelebi ve Fahri Dalgıç, saha kenarından antrenmanı dikkatli bir şekilde izlediler. Taraftarların da yoğun ilgisi olan antrenmanda Teknik Sorumlu Hancı futbolculara önce koşu yaptırdı. Koşu sonrasında takımı ikiye bölen Hancı bir bölüm futbolcular ısınma hareketlerini sürdürürken diğer yanda küçük kaleler ile dar alanda pas ve taktik çalışması yaptı. Bu arada yeni transferler içinde not tutan Hancı daha sonra takıma büyük sahada çift kale maç oynattı.

Büyük sahada Yeşil ve Gri kadro ile ayırıp çift kale maçta denediği oyuncuları maçın ikinci yarısında forma değiştirerek farklı on birle takımı harmanlayarak çalıştırdı. Maç sonrasında futbolcularına ter atma idmanı yaptırtarak antrenmanı sona erdiren Hancı antrenmanların aynı titizlikle süreceğini belirtti.  Bu arada özellikle küçük saha ve büyük sahada takımda ki seçmelerde yer alan alt yapı oyuncularından çoğunun A kadrosuna girecek şekilde oynaması dikkatlerden kaçmadı. En fazla dikkat çeken oyuncular arasında yer alan kaleci Yunus Emre yaptığı kurtarışlarla göz doldururken defalarca yaptığı pozluk kurtarışları bol alkış aldı.

Son senelerde Çarşambaspor alt yapısından yetişerek A takımın değişmez futbolcularından olan Murat Bilgin ise geçtiğimiz hafta Siirt spor ile anlaşarak bu takıma gittiği haberleri akabinde geçen hafta sonuna doğru geri gelerek yöneticilerle görüştüğü ve yuvaya yeniden döndüğü öğrenildi. Antrenmanda taraftarlarında izlediği Murat Bilgin’in geri gelmesi herkesi sevindirirken genç diğer Çarşambaspor oyuncularından Fikret Can Saraç’ın ise kamp öncesinde katıldığı antrenmanlara kamp öncesinde katılmayarak takımdan ayrıldığı öğrenildi. Saraç’ın kampa katılmayarak ayrılması merak konusu olurken önümüzde ki günlerde takıma dönmemesinin büyük ihtimal olduğu iddia edildi.

Yeşil beyazlıların kampının ise bu hafta boyunca süreceği ve mümkün olduğunda günde 3 antrenmanla devam edecek ve Cumartesi günü kadroya alınması düşünülen futbolcuların teknik kadro tarafından yönetime bildirilerek transfer görüşmelerinin yapılacağı öğrenildi. Çarşambaspor takımına teknik kadronun bir yedek kaleci, stoper, orta saha ve forvet olmak üzere en az 4 oyuncu transferi daha yapılacağı ve mümkün olduğunca alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edileceği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

carsambaspor’da-kamp-kiran-kirana-suruyor1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir