Çarşambaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Çarşambaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor
Çarşambaspor, Dikbıyıkspor maçı hazırlıklarını sürdürürken takımdaki iki güzel gelişme ile moraller düzeldi. Kadro dışı bırakılan takıma geri dönerken, yeni stadyum Dikbıyıkspor maçı ile merhaba demeye hazırlanıyor

 

(BAL) Bölgesel Amatör lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor dün Adapark tesislerinde yaptığı idmanla Dikbıyıkspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik ağırlıklı yapılan idmanda pas çalışması, gruplar halinde koşu ve ardından çift kale maç yapan Çarşambaspor’da futbolcuların oldukça istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi. Öte yandan geçtiğimiz ay takımdan ayrılan kaleci Doğan tekrar takıma dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

carsambaspor’da-hazirliklar-tum-hiziyla-devam-ediyor-(1).jpg

Kaleci Doğan’ın yaklaşık 2 hafta öncesinde kadro dışı bırakılmasının ardından oynanan iki maçta da yedek kalecinin güven vermemesi üzerine emektar gözler kaleci Doğan’ı aramaya başlamıştı. Son Trabzon İdman gücü spor karşılaşmasında da kalede sıkıntı yaşayan Yeşil beyazlılar çözüm ararken kaleci Doğan’ın tesislere gelerek teknik heyete ve yöneticilere, “Bu takımın bana ihtiyacı var. Ben bu takımda ne denilirse denilsin sezon sonuna kadar mutlaka oynayacağım. Kovsanız da artık buradayım” dediği öğrenildi. Yönetim Teknik Sorumlu Hancı ile yaptığı görüşme sonrasında takıma katılmasına karar verilen Doğan, takımla dünkü idmana çıkması herkesi şaşırttı. Öte yandan sakat olan Şener’in durumunun iyi olduğu ve salon çalışmalarına başladığı öğrenilirken Hancı’nın görev vermesi durumunda Dikbıyıkspor maçında oynaması bekleniyor. Trabzon İdmangücü maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Murat Bilgin ise bu maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

carsambaspor’da-hazirliklar-tum-hiziyla-devam-ediyor-(2).jpg

‘Başkan tesislere geldi’

Bu arada Çarşambaspor ’un ligin ilk yarısının son iki maçından bu yana hızlı bir düşüşle birlikte ligde aldığı kötü sonuçların sürmesi sonrasında Salı günü Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, tesislere gelerek futbolcularla ve teknik sorumlu İbrahim Hancı’yla 3 saati aşkın süre toplantı yaptığı, toplantıdan sonra futbolcuların paralarının bir kısmının Başkan Dündar tarafından ödendiği öğrenildi. Ligin bitimine kadar maçlara daha iyi konsantre ve galibiyetlerle sahadan ayrılma sözünü Başkan Dündar’ a veren futbolcuların dünkü idmanda ki mücadeleleri görülmeye değerdi. Defans oyuncusu Yasin’in attığı gol teknik Sorumlu Hancı tarafından da beğenilirken tüm futbolcuların istekli ve arzulu çalışması izleyen taraftarlara da umut oldu.

Dikbıyıkspor maçı yeni statta

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak olan eski stadın yıkılmasının ardından maçlarını Adapark tesislerinde ki suni çim sahada oynayan Çarşambaspor, Dikbıyıkspor maçıyla birlikte yeni stadına kavuşuyor. Taraftarların beklentisi ise yeni statta kötü gidişe son vererek 3 puanla tanışmak. Cuma gününe kadar yeni stadyumun zemininde ki çimlerin biçilmesi sonrasında Cuma günü antrenmanını yeni stadyumda yapacak olan Yeşil beyazlıların maçı bekleyecekleri öğrenildi.

carsambaspor’da-hazirliklar-tum-hiziyla-devam-ediyor-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir