Çarşambaspor’da Hareketlilik devam ediyor Sebahattin Genç Çarşambaspor’da…

Çarşambaspor’da Hareketlilik devam ediyor Sebahattin Genç Çarşambaspor’da…
2019-2020 Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çarşambaspor’da transfer hareketliliği devam ediyor.

Yeni sezon öncesi Teknik Sorumlu Kenan Yelek ve ekibi anlaşarak yeni sezon hazırlıklarına başlayan Çarşambaspor, iç transferde Yakup, Tugay, Abdulkadir ve Harun’la anlaşarak sürdürdüğü dış transferlerde Yozgatspor’dan ön libero oynayan 25 yaşında ki Sebahattin Genç ile anlaşarak transfer çalışmalarını devam ettiriyor.

BAŞKAN YILDIRIM: “BOMBA TRANSFERLER YOLDA”
Görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “Çarşambaspor’a faydalı olabilecek bizleri hedeflenen noktaya taşıyabilecek futbolcularla anlaşmaya çalışıyoruz. İç transferde bizi katkı sunacağını düşündüğümüz isimlerden Yakup, Tugay, Abdulkadir ve Harun’la anlaştık. İç transferde görüştüğümüz birkaç isim daha var. O isimlerle de anlaşarak, dış transfere yöneleceğiz. Bu noktada Teknik Sorumlu Kenan Yelek ve ekibim titiz bir çalışma içerisindeyiz. En kısa zamanda görüştüğümüz isimlerle anlaşarak yolumuza devam edeceğiz.” Diyerek önümüzdeki haftalarda Çarşambaspor’un transferleri noktasında hareketli bir hafta olacağını belirtti.

2-100.jpg11-010.jpg33-003.jpg66-002.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber