Çarşambaspor’da biletler kesiliyor

Çarşambaspor’da biletler kesiliyor
Çarşambaspor’da kötü gidişatın sorumluları bulundu. Takımdan 3 futbolcunun biletinin kesildiği ve takım oyuncularının dikkatinin çekildiği öğrenildi

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor’da kötü gidişatın arından gözler yönetime çevrildi. Ligin İlk yarısında uzun süre gurubunda Lider olarak giden Yeşil beyazlı takımda ilk yarının bitimine 2 hafta kalarak başlayan başarısız sonuçlar taraftarı germeye devam ediyor. İkinci yarıya Antalya’da kamp yaparak geçiren Yeşil beyazlıların ikinci yarıya moralli başlaması beklenirken ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında Bafraspor’a yenilerek ayrılması moralleri bozmuştu. Geçtiğimiz hafta Sivas İl Özel İdaresi takımına da yenilen Çarşambaspor’da gözler dün oynanan Ayancıkspor maçına çevrilmişti. Bu maçtan mutlak 3 puan bekleyen Çarşambaspor sahada berbat bir futbol ve 3-1 lik yenilgi sonrasında tepkiler yüksek sesle çıkmaya başladı.

Ayancıkspor maçı sonrasında Adapark tesislerinde yöneticiler Teknik Sorumlu Hancı ile bir araya geldi. Ayancıkspor maçının ilk yarısının bitiminde ısınma çalışmasına göndermediği gerekçesi ile yarı arasında stadı terk ederek tesislere izinsiz şekilde giderek Hancı’yı protesto eden Halim’i teknik Hoca Hancı takımda kadro dışı bıraktı. Taraftarlar; teknik heyet ve futbolcuların biletlerinin kesilip kesilmeyeceği konusunda birtakım fikirler yürütürken Çarşambaspor yönetimin bu konudanasıl bir tavır takınacağı merak konusu olmaya devam ederken gazetemiz baskıya girdiği anda iki futbolcunun daha kadro dışı kaldığı haberleri geldi. İki futbolcunun adı merakla beklenirken kötü gidişatın sorumlusu olarak futbolcular gösterilirken bir başka sıkıntı ise Kaleci Doğan’ın sakatlığı oldu. Doğan’ın ilk golden sonra bir pozisyonda yaptığı kurtarışta bacağına aldığı darbe ile sahadan ayrılmış ve bu gün çekilecek MR sonucuna göre durumu netlik kazanacak. Çarşambaspor’ da 3-1 lik Ayancık yenilgisi sonrasında kadro dışı ve sakatlanan Doğan can sıkmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir