Çarşambaspor’da bayramlaşma

Çarşambaspor’da bayramlaşma
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor’da Kurban Bayramı dolayısıyla futbolcularla yönetim Çarşambaspor binasında bayramlaştı

Çarşambaspor binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, Çarşambaspor Eski Teknik Direktörleri’nden Cemil Cengiz’de katılarak futbolcuların ve teknik heyetin bayramını kutladılar.
Çarşambaspor Adapark Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma sonunda Çarşambaspor Futbol Takımı hafta sonu oynanacak Turhalspor maçının hazırlıklarına devam ettiler. Teknik Sorumlu Tarkan Demirhan yönetiminde Turhal maçına hazırlanan Çarşambaspor’da alınan kötü sonuçların verdiği moralsiz havanın dağıldığı gözlenirken, futbolcularda oluşan birlik ve beraberlik görüntüsü hafta sonu oynanacak deplasman maçı öncesi büyük umut verdi.
Teknik Sorumlu Tarkan Demirhan, “Alınan kötü sonuçlar geride kaldı. Artık ileri bakmalıyız. Turhal maçı bizim için bir dönüm noktası olacaktır. Turhal maçıyla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz. Bu noktada futbolcularıma güvenim tam. “ diyerek ilerleyen günler için umut verdi.
HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA 

carsambaspor’da-bayramlasma-(1).jpg

carsambaspor’da-bayramlasma-(3).jpg

carsambaspor’da-bayramlasma-(4).jpg

carsambaspor’da-bayramlasma-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor