Çarşambaspor’da Başkan "ÖZKAN YILDIRIM"

Çarşambaspor’da Başkan ÖZKAN YILDIRIM
2014-2015 Sezonuna Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Çarşambaspor, Kartepe Kampı’nı tamamlayarak İlçeye döndü. Bu arada kongre heyecanı yaşanan yeşil beyazlılarda Özkan Yıldırım büyük katılımla yapılan kongre de resmen Kulüp Başkanı seçilerek göreve baş

 2014-2015 BAL Ligii öncesinde kulüp başkanlığına talip olan ve yaptıkları başarılı transferler ve mali gücü ile herkesim tarafından büyük destek alan Çarşamba spor da yeni yönetim kongre ile belli oldu. YTapılan kongre de 136 delegeden 89 delege kongreye katılarak oy çokluğu ile Kulüp Başkanlığına Özkan Yıldırım'ı seçtiler.

BAL Ligi hazırlıkları çerçevesinde başarılı bir kamp dönemi geçiren Çarşambaspor, 2 günlük aradan sonra Adapark Tesisleri’nde Salı günü (yarın) toplanarak çalışmalarını devam edecek. Adapark Tesisleri’nde ki çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil-Beyazlı’lar da kendi sahasına oynayacağı sezonun ilk karşılaşmasında rakibi Kastamonuspor’u yenerek sezona 3 puanla başlamak.

Şampiyonluk parolası ile yola çıkarak, oluşturduğu güçlü kadro ile sezona başlayacak olan Çarşambaspor’da yapılan kongrede Başkan Özkan Yıldırım oldu.  Çarşambaspor tesisleri’nde gerçekleştirilen divan başkanlığını Cemil Cengiz’in yaptığı kongre yapılan oylamanın sonunda tek liste halinde Özkan Yıldırım’ın başkanlığı’nda sürdürülen liste oylanarak kabul gördü. Çoğunluğun sağlandığı kongrede başkanlığa seçilen Özkan Yıldırım, resmen Çarşambaspor’un kulüp başkanı oldu.

Özkan Yıldırım Başkan
Kongrede başkan seçilen Başkan Özkan Yıldırım yaptığı kısa konuşmada, kongreye katılan katılımcılara teşekkürlerini sundu. Yıldırım, "Bugün siz Çarşambaspor sevdalıları bizi yalnız bırakmadınız. Biz İRON Demir firması olarak Cengiz ile Engin kardeşler ve ben gecemizi, gündüzümüze katarak Çarşambaspor’a sahip çıkarak kamp programında hep beraber olduk. Yaptığımız transferlerle oluşturduğumuz kadroyla şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu yolda bütün Çarşambaspor taraftarlarından desteklerini esirgememesini bekliyoruz. İnşallah ilk olarak hedeflediğimiz 3. Lig hayalimizi sizlerle birlikte gerçekleştirerek ilk adımımızı atmış oluruz.” Diyerek sözlerine devam eden Başkan Yıldırım Çarşambaspor’un hedeflediği bütün  noktalara adım adım ilerleyerek başarıdan başarıya Çarşamba’lılara layık bir takım oluşturmak için çalışmalarımız sürecek. Bu noktada bütün Çarşambaspor’luların desteğini alarak bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Kongrenin ve bütün Çarşambaspor severlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “dedi.

Kongrede ile oluşan Yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde oluştu. (Başkan) Özkan Yıldırım, Hüseyin Şahin, Hüseyin  Albayrak, Halit Doğan, Can Yıldırım, İbrahim Yıldırım, Metin Şahin, Necdet Koç, Yaşar Keskin,  Davut Yıldırım, Fatih Akoğlu, Muharrem Türkoğlu şeklinde oluştu.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA 

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber