Çarşambaspor’da Başkan Kim Olmalı?

Çarşambaspor’da Başkan Kim Olmalı?
Haber Expres Gazetesi’nin internet haber portalımızda yayınlanan “Çarşambaspor’da Başkan Kim Olmalı?” başlığı altına gerçekleştirdiğimiz ankette Başkanlığa adı geçen isimlerden Kerim Çakır %22,67 ile başı çekiyor.

HABER MERKEZİ

Gazetemizin internet sitesinde başlattığımız “Çarşambaspor’da Başkan Kim Olmalı?” adlı ankette en çok oyu şuana kadar Kerim Çakır aldı. Başkanlık için Kerim Çakır isminin ardından ikinci sırada Av. Şenol Şen’in ismi de geçiyor. Çarşambaspor Kulübü’ne birçok ismin başkanlık için ismi geçerken başkanın kim olacağı halen daha muamma. Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar’ın Çarşambaspor ile ilgili yaptığı açıklamada “Tesis olarak alt yapı olarak büyük bir yol kat ettiğimiz takımımızın bugünkü görüntüsü hiçte hoş gözükmüyor. Çarşambaspor takımımızı bu görüntüden kurtarmak için daha iyi yerlere gelmesi için her kesimi göreve davet ediyoruz. Çarşambaspor’da herkes görev alabilir, katkıda bulunabilir kapımız herkese açık. Bu görevde yönetim kurulu üyesi olarak Başkan olarak her noktada bizimle birlikte bu yol haritasında görev alabilirler bu noktada bütün çalışmalarımızı Çarşambaspor’un geleceği için yapmak zorunluluğunda olduğumuzu hissediyoruz. Yeter ki Çarşambaspor takımını ötekileştirmeyelim her kesimde birlik ve beraberlik içerisinde ortak bir noktada çalışma ortamı yaratalım” demişti.  

Dündar’ın bu açıklamasının ardından birçok kişi başkanlık için talip oldu. Ancak başkan olmak için hiç kimseden resmi bir açıklama gelmedi. Eski Başkanlardan İsa Acar sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamasında ise Gazetemizden de yayımladığımız şekli ile başkanlığa ve yönetime talip olduklarını Başkan Dündar’a bizzat ilettiğini ama kendi arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz dediğini dile getirerek, “Talip olduk kabul görmedi. Bundan sonra kimse aday çıkmadı falan demesin” şeklinde çarpıcı açıklamada bulunmuştu. Başkanın henüz belirlenemediği Yeşil-Beyazlı kulübün taraftarı son gelişmeleri merakla bekliyor.

İşte Gazetemizin internet sitesi www.haberexpres.com.tr’de gerçekleşen anketin sonuçları; Kerim Çakır: %22,67, Şenol Şen: %15,33 , Halit Doğan: %14,67, Yücel Özden: 13,33, Şeref Çelebi: %12,00, Ahmet Yılmaz: %11,33, Esat Akkaya: %4,67, İsa Acar %4,00, Kemal Bekar %2,00. Şeklinde…
untitled-3.20130712103132.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber