Çarşambaspor’da başarısızlığının nedeni Muska mı?

Çarşambaspor’da başarısızlığının nedeni Muska mı?
Çarşambaspor ’un maçlarını oynadığı Adapark suni çimde stat direkleri ile tellerin birleştiği alanda bulunan muska görenleri şok etti

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Bölgesel amatör ligde (BAL) mücadele eden Çarşambaspor’da ligin ilk yarısının son iki maçından sonra başlayan hızlı düşüş nedenleri araştırılırken, ligin ilk yarısının bitimi ile Antalya’da yapılan hazırlık kampı da düşüşü engelleyememişti.  Ligin ikinci yarısının başlaması ile yeniden eski temposuna ve taraftarına kavuşmayı amaçlayan Yeşil beyazlılar aksine düzelme bekledikleri futbol ve güzel skorlara rağmen düşüşünü bir türlü düzeltememişti.

ikinci yarısından bu yana aldığı kötü sonuçlar sonrasında Teknik Sorumlu Hancı başta olmak üzere futbolcular ve yöneticiler tam bir kaos ortamına düşmesi akabinde son olarak sorumlu olarak Kaleci Doğan’ın gönderilmesi ve üst üste gelen sakatlıklardan sonra nedenler bir türlü çözüme kavuşturulamamıştı.  Son Bulancak spor maçı esnasında Adapark suni çim saha kenarında maç seyredenler tarafından Saha tellerine gizlenmiş muska bulması ile gözler bu yöne çevrildi.

Çarşambaspor’un maçlarını oynadığı Adapark suni çim stadında direkle tellerin birleştiği alanda bulunan muska görenleri şok etti. Bulancak spor maçı esnasında bulunan ve kimin olduğu merakla araştırılan muskanın sahibi çıkmazken dün sahaya yeniden giderek muskanın orada durup durmadığını kontrol ettik. Muskanın durduğunu görmemiz üzerine yaptığımız görüşmelerde bazı kesimler bu muskanın genç futbolculara ait olabileceğini dile getirmelerine rağmen muska bulunduğu yerden alınarak Teknik Sorumlu Hancı’ya teslim edildi.

Şimdi Çarşambaspor takımının aldığı başarısız sonuçların yönetim, Teknik Sorumlu Hancı ya da futbolculardan mı yoksa muskadan mı kaynaklandığı merak konusu olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor. Konu hakkında konudan haberdar olan taraftarlar ise, takımın kötü sonuçlar almasının muskaya bağlanmasının birilerini kurtarma ve hedefi başka yerlere çekmek olduğuna inandıklarını ve bu gidişin tamamen yönetim ve Teknik SORUMLUDAN KAYNAKLANDIĞINA İANDIKLARINI DİLE GETİREREK, “Kimse başarısızlık ve becerisizliğini muskaya bağlamaya heveslenmesin. Muska hikaye. Asıl sorun yönetim ile Hoca’dadır. En kısa sürede bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” diyerek muska olayına inanmadıklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir