Çarşambaspor’da 2 puan üzüntüsü

Çarşambaspor’da 2 puan üzüntüsü
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’da, Sinopspor karşısında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor

Sinop deplasmanına çıktığı karşılaşmada, maçın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü golün ardından toparlanarak oyun üstünlüğü ile birlikte golü bulan Yeşil-Beyazlı ekip taraftarın desteği ile ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşambaspor, Brezilyalı futbolcusu Danilo ile 2 gol birden buldu.

Oyunda baskıyı kuran girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Çarşambaspor, Sinopspor’lu Alanzinho’nun üstün mücadelesi ile verdiği performans karşısında karşılaşmada beraberlik sağlandı. İlhan ve Sinan’ın attıkları goller sonucunda üstün skorunu koruyamayan Çarşambaspor, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Oynanan üstün oyundan sonra hak ettikleri 3 puanı alamayan Çarşambaspor’da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Maçtan sonra oynanan oyundan memnun kalan sporseverler, kaybedilen 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek “Takımın başında ve saha içerisinde hocalarımız olsaydı, bu karşılaşmadan 3 puan çıkartabilirdik.” Diyerek Teknik sorumlulara göndermelerde bulundular. Sporseverler, “2 haftadır önde getirdiğimiz karşılaşmalardan 2 puan çıkardık. 4 puan kayıp büyük bir kayıp” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor