İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORA  DAİR

ÇARŞAMBASPORA  DAİR

Süper lig ve 1 lig başladı, sırada 3 lig var sonrasında sıra BAL ligine gelecek .

               Hala grupları bile belli olmayan bir lige hazırlanıyor takımımız  transferler gerçekleştirerek.

              Önceki yazılarımızda belirttiğimiz üzere ;Serkan Bozkurt Santrofor 31 yaş Ayvalıkgücü 3.lig 1 grup,Engin Olgun Kaleci 30 yaş Özgüzelderespor,Nureddin Ersoy Merkez orta saha 36 yaş Osmaniyespor FK 3 li 3 grup,Vijdan Aladağ Stoper 35 yaş Ünye 1957 ,Hasan Üstünkaya defans 30 yaş Gaziantep Ankas ,Samet Ünver Orta saha ,Burak Tolun orta saha 24 yaş Çayırovaspor ,Hamza Şavşet Kaleci Merzifonspor’dan renklerimize bağlamıştık.

              Son olarak da     Korkuteli Belediyespordan Emre İnal,Beyoğlu Çarşı takımından Muhammet Çetin , Aliagaspordan Anıl ÇETİN transferine imza attı Özkan Başkanımız.

               11 transfer yapmışız ,görünen bu transferler devam edecek çünkü Ahmet İner dışında kalan sporcumuz yok geçen seneden.

               Sporcu eksenli değerlendirmeyi zaman zaman yapacağız elbette ,takımlarında ne kadar süre almışlar,sakatlıktanmıçıkmışlar, geçmişlerinde ne gibi başarıları var.

               Asılolan takım olabilmek kurgusu, yeni başlangıçlar her zaman zor olur. Geçen seneden kaleci dahil6 oyuncu ile yola devam edip eksik noktalarını tamamlamak doğru olan transfer metodur.

              Profesyonel ve amatör ayrımının  buna imkan vermediğini de bir kenara not edelim .

              Mehmet hocamızla geçen yıldan oluşturulan birliktelik bu yıl bize ne gibi bir yol haritası çizecek yaşayarak göreceğiz.

              Sezon başı işi ne kadar sıkı tutarsak o kadar iyi olacaktır, atı alan Üsküdar’ı geçtiğinde siz transferlerle uğraşıyor olursunuz.

            3 ligden düşmemizin en büyük sebebi budur, ilk yarı aldığımız puanlara bakın bunun göstergesidir.2 yarı verdiğimiz olağanüstü mücadele bizi ligde tatmaya yetmemiştir.

             Eğer BAL liginde şampiyon olmak istiyorsak transferi bir an önce bitirerek maçlara hazırlanmamız gerekmekte .

              1 aylık bir zaman kaldı şunun şurasında. Gruplar oluştuğunda zaten 3 takım şampiyonluk kovalayacaktır önce onu geçeceğiz ve sonra gruplarda asıl olan bizim değerimizdeki takımlarla karışılacağız.

              Gruplarda Paraya fazlasıyla  kıymış bir takım karşısında bizim şu an oluşturduğumuz transfer politikasının işe yarayacağını zannetmiyorum.

              Başkanımızın ve Yöneticilerimizin samimiyetle 3.lige çıkma noktasında gösterdiği çabalardan şüphem yok ama iyi niyetli yaklaşımlar sonuç almak için yeterli olmuyor.

              3.lige çıkmak gerçekten uzun soluklu bir süreci gerektiriyor, aldığımız oyuncuların performansı sahada görüldüklerinde daha belirgin olarak ortaya çıkacaktır durumumuz.

               Bizimde karar verme adına fikirlerimiz olgunlaşacaktır.

Samsun sporu seyrettik ve bu paranın karşılığı bu değil dedik,Çarşambasporuda seyrettiğimizde iyi niyetli çabaların sonucunu göreceğiz.

               Mehmet Hocam geldiğinde ligde kalabilmek adına başta çok ümitlenmiş ama sonrasında oynanan futbol bizi ümitsizliğe sevk etmişti.

               Bu takım onun eseri olacaktır, başarıyada başarısızlık onun uhdesinde kalacaktır oyun anlamında.

               İstenilen transferlerin yapılmadığı mazeretini hiçbir hoca için kabul etmem, çalışmazsınız gidersiniz bu karar size aittir.

               Sporcu içinde öyledir hem alan hemde gelenler için ,sonuçlarını öngörerek geldiğiniz kulüpte gereğini ve sorumluluğunu her kes yerine getirmek durumundadır .

               Hayırlısı diyerek noktalayalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR