Çarşambaspor’a Atakum çelmesi

Çarşambaspor’a Atakum çelmesi
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çarşambaspor Atakum deplasmanından 1 puanla dönerek haftayı lider olarak kapattı

 

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA

Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk kovalayan Çarşambaspor grubun güçlü ekiplerinden Atakum Belediyespor’ la golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Atakum deplasmanında büyük seyirci desteğini arkası alan Çarşambaspor maça iyi başlayamadı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Atakum Belediyespor’du. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Atakum Belediyespor uzun yıllar Çarşambaspor ’da forma giyen genç yetenek Fikret Can Saraç sağ taraftan ceza sahasına girdi. Kaleci Doğan’la karşı karşıya kaldı kaleci Doğan topa müdahale bulundu. Fikret Can yerde kaldı maçın orta hakemi hiç tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Bu karara Çarşambaspor taraftarı ve kenar yönetim büyük tepki gösterdi. Penaltı atışını Fikret Can Saraç kullandı, kaleci Doğan topu çeldi tekrar Fikret Can’ın önünde kaldı önünde kalan topu gol yapamayınca takımını öne geçirme fırsatını kaybetti.

Bu pozisyondan sonra Çarşambaspor oyunda denge kurmaya çalıştı fakat maçın orta hakeminin yanlış kararlarıyla kötü zeminde mücadele eden Çarşambaspor oyun kurmakta zorlandı. Atakum Belediyespor daha atak futbolu ile Çarşambaspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı ancak kaleci Doğan’ı geçemediler. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşambaspor ’un sahada daha iyi mücadele etmesi beklenirken yine ilk yarıda ki tempoyla sahada mücadele etti. Özellikle orta saha üstünlüğünü rakibe kaptıran Çarşambaspor forvet hattında etkili olamadı. Çarşambaspor Halim’in yerine Ceyhun’u oyuna aldı. Ceyhun’un oyuna girmesi ile gol bölgesinde etkili olmaya çalışan Çarşambaspor ’da gelişen sağ taraftan kullanılan serbest atışta Ceyhun topla buluştu ve topu filelere gönderdi ancak maçın yan hakemi bayrağı ile gol ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı. Bu dakikalardan sonra her iki takımında gol arayışları sonuçsuz kaldı ve karşılaşma başladığı gibi bitti günün kazananı her iki takımın dostluğu içerisinde geçen bir karşılaşma olarak ve her iki takımın taraftarının da 90 dakika centilmence takımını desteklemeleri gözden kaçmazken günün kötü görüntüsü olarak maçın orta hakeminin özellikle Çarşambaspor’a karşı kartlarda ve faullerde cömert davranması Çarşambaspor taraftarlarından ve kenar yönetimden olumsuz eleştiriler aldı maçın hakeminin Amasya bölgesinden olması kafalarda soru işareti bıraktı. Samsun derbisi olarak görülen müsabaka dostluk çerçevesinde geçerek her iki takımında 1 er puanı paylaşmış oldu.

carsambaspor1.20121126100015.jpg

carsambaspor2.20121126100038.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber