Çarşambaspor Zoru Başardı : 3-1

Çarşambaspor Zoru Başardı  : 3-1
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Yeni Amasyaspor’u üstün bir oyun oynayarak 3-1’lik skorla yenmeyi başardı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) inişli çıkışlı grafik çizen Çarşambaspor ligin üst sıralarında olan 3 takımı da yenerek şampiyonluk yolunda ‘Bende Varım’ dedi.  Kendi sahası ve seyircisi önünde karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi ekip Çarşambaspor’du. Maçın ilk dakikalarında Yılmaz’ın ortasında topla buluşan Eren, topu direğe nişanladı. Karşılaşmada oyun üstünlüğünü eline geçiren Çarşambaspor, pozisyonlar bulmaya başladı. Günün çalışkan ismi Yılmaz’ın ceza sahasına gönderdiği toplar tehlikeli olmaya başladığı dakikalarda Yılmaz’ın ortasıyla buluşan Ali Ömür Kahraman’ı gördü. Kahraman düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle taraftarıyla ve kenar yönetimi ile bir olan Yeşil-Beyazlı ekip maçta oyun kontrolünü elinde tutarak ilk yarının 1-0’lık skorla bitmesini sağladı.

İkinci yarıda yine oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du. Zor geçmesi beklenen Amasyaspor maçının oyun kontrolünü elinde tutan Çarşambaspor’da, sahanın iyi isimlerinden Yılmaz, geliştirdiği ataklar yine rakip kalede tehlikeli oldu. Gelen ortayla buluşan Kahraman takımını 2-0 öne geçirdi.

Bu golle iyice rahatlayan Çarşambaspor taraftarın desteği ile rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü. Dakikalar 70’i gösterdiğinde ceza sahasına giren Yılmaz düşürüldü. Hakem direk penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Yılmaz kullandı. Yılmaz’ın penaltı atışını gole çevirdi ve Çarşambaspor Yeni Amasyaspor’u karşısında 3-0’lık skora taşıdı.

3-0’lık skorla karşılaşmaya devam eden Çarşambaspor, rakip Amasya spor’un çabuk kullandığı faul atışını Sefa takımının tek golünü atarak skoru belirledi. Maç atılan son golle 3-1 son buldu.  Karşılaşma sonunda taraftarlar Çarşambaspor’u tribüne çağırarak şampiyon Çarşambaspor tezahüratları ile  Çarşamba Şehir Stadını inlettiler. Karşılaşma sonunda sahada görevlerini harfiyen yerine getiren Çarşambaspor’un haftalardır eleştirilen oyuncuları, taraftarlar ve kenar yönetim bağırlarına basarak galibiyetin tadını çıkardılar.
YÖNETİM KURULU TAM KADRO MAÇTAYDI
Ligin başında şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için bütün olanaklarını ortaya koyan Çarşambaspor yönetim kurulu üyeleri zorlu maç öncesi tribünde yerlerini alarak takımlarına destek oldular. Karşılaşma boyunca girilen bütün pozisyonlarda ayağa kalkan ve büyük heyecan yaşayan Çarşambaspor yönetim kurulu üyeleri alınan galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadılar. Maçtan sonra sahaya giren Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ile Engin Yıldırım, Cengiz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri sahada 3 puanı futbolcuları taraftarlarla kutlayarak birlik beraberlik mesajı verdiler.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA  

carsambaspor1.20141209092809.jpg

carsambaspor2.20141209092817.jpg

carsambaspor3.20141209092824.jpg

carsambaspor4.20141209092832.jpg

carsambaspor5.jpg

carsambaspor6.jpg

carsambaspor7.jpg

carsambaspor8.jpg

carsambaspor9.jpg

carsambaspor10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber