Çarşambaspor Zorlu Sınavda

Çarşambaspor Zorlu Sınavda
Önümüzdeki hafta Pazartesi günü kendi sahası ve seyircisinin önünde Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor’da hazırlıklar tamamlanmak üzere…

Ligin 2. Sırasında ki rakibiyle Pazartesi günü karşılaşacak olan Çarşambaspor’un kendi sahasından 3 puan çıkartması bekleniyor. Taraftarlar özellikle geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Fatsa galibiyetinin ardından takımda bu hafta iyi bir skor yakalanacağına inanırken, teknik heyet tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor.

Hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim öğrencilerinin ara sınavlarından dolayı, Pazartesi gününe alınan maçın hazırlıkları Teknik Direktör Birol Akkaya ile tamamlanmak üzere. Hafta sonu çok ciddi bir karşılaşmaya çıkacaklarını, rakiplerinin zorlu bir rakip olduğunu belirten Teknik Direktör Birol Akkaya, “Pazartesi günü mücadele verdiğimiz ligin 2. Sırasında ki rakibimiz Yeni Amasyaspor ile karşı karşıya geliyoruz. Rakibimiz ligde 26 puana sahip ve liderin hemen arkasından geliyor. Bizim için zorlu bir maç olacak. Ama takım olarak inancımızla bu maçtan kendi sahamızın da avantajıyla galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Hazırlıklarımızı tam anlamıyla tamamlayıp, Hafta başında Yeni Amasyaspor’u sahamızda ağırlayacağımız saati beklemeye başlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Son iki maçtır çıktığı maçlardan galip ayrılan Yeni Amasyaspor’u geçen haftadan aldığı galibiyetin etkisiyle Çarşambaspor’un geçmesi bekleniyor. Haftalardır beklenilen sonucu bir türlü elde edemeyen Yeşil-Beyazlı ekibin Fatsa maçıyla istenilen sonucu yakalaması taraftara ve futbolculara büyük moral oldu. Son maçta aldığı galibiyeti sürdürmek isteyen Çarşambaspor alacağı galibiyetle yeni seri yakalamak istiyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir