Çarşambaspor yine 1 puan aldı

Çarşambaspor yine 1 puan aldı
Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele veren Çarşambaspor, bu hafta kendi sahasında ağırladığı Ordu Altaş Soyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Çarşambaspor bu beraberlikle ligde 6 puanla 7. sırada ki yerini korudu.

 

Adapark Suni Çim’de oynanan maç hakem Bahri Beytekin’in başlama düdüğü ile başladı. Çarşambaspor taraftar desteğini arkasına alarak oyuna başladı. Maç boyunca karşılıklı atak yapan iki takımda golleri ilk yarının sonlarına doğru buldu. Maçın 30. dakikasında atak geliştiren Çarşambaspor’da, orta sahadan 18 çizgisine gelen ortayı iyi değerlendiren Ceyhun ile buldu. Ceyhun gelen ortanın arkasına düşmesine rağmen arkasına döndü ve yaptığı vuruşla topu Ordu Altaş Soyaspor kalesiyle buluşturdu. Ceyhun’un golüyle 1-0 öne geçen Çarşambaspor’un sevinci 43. Dakikada Ordu Altaş Soyaspor’un 9 numaralı futbolcusu Onur attığı golle durumu beraberliğe taşıdı. Ordu spor’un sağ taraftan kazandığı taç atışıyla ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Ordu Altaş spor’un futbolcusu Onur kafa vuruşuyla topu Çarşambaspor fileleriyle buluşturdu.

Maçın 45. Dakikasında Çarşambaspor’un bir atağında 18 çizgisinin hemen önünde rakip takımın oyuncusu topu elle müdahale edince Çarşambaspor’lu Şener Hakem Bahri Beytekin’e itirazda bulundu. İtirazı dinlemeyen hakem Beytekin pozisyon sonrası Şener’in tepkisinin devam etmesi üzerine sarı kartını çıkardı.  Maçın ilk yarısı 1-1 son buldu ve takımlar soyunma odasına beraberlikle girdiler.

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşambaspor’a büyük seyirci desteği vardı. Fakat Çarşambaspor istenilen oyunu ortaya koyamadı. Rakip takıma bol bol pozisyon verdi. Rakip Ordu Altaş Soyaspor, Çarşambaspor’dan daha iyi bir görüntü çizdi. Çarşambaspor’un alt yapısından yetişen Uğur, ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu. Çarşambaspor son dakikalarda yaptığı değişikliklerle oyunu kurtarmaya çalıştı. Maçta ilk 11’de yer bulan Halim aynı zamanda takımın en kötü performansını sergilediği oyunda, yerini Ömer’e bırakırken, daha sonra Şener oyundan alınarak Özkan oyuna girdi. Oyuna giren Özkan maçın 90. Dakikasında ceza sahası içerisinde sol çaprazdan bulduğu net pozisyonu gole çeviremeyince taraftarında tepkisini aldı. Karşılaşma bu pozisyonla birlikte son buldu. Karşılaşma sonunda taraftarlar oynanan oyundan ve alınan kötü sonuçtan memnun kalmadı. Maç sonunda yönetimi protesto etmeye kalkan taraftarlar Çarşambaspor’un mevcut başkanının olmamasından dolayı futbolculara tepki göstererek sahadan ayrıldılar.

Taraftar Ek tribün istiyor

Bu maç esnasında ise bir başka konu gündeme geldi. Maçı izlemeye gelen taraftarların çoğunluğu tribünlerde yer kalmayınca maçı tel örgülerin yanlarında izlemeye başladılar. Özellikle İnci Spor Kompleksine ait kale arkasında maç izleyen taraftarları Emniyet görevlileri seyretmeye izin vermedi. İşyeri sahibinin bu alanda maç izlenmesini istemediği ve bu nedenle de polisin  maçı bu alandan izlemeye bırakmaması yer yer sıkıntılara neden oldu. Bu alanda maç izleyen taraftarlarıo PPolis boşalttırınca taraftarlar da saha ve tribün sorunu nedeni ile yönetime tepki gösterdiler.

Çarşambaspor taraftarı Yeşilırmak Stadyumu’nda müsabakaların oynanmayacak olması sebebiyle Adapark Tesisleri’nde zorunlu olarak BAL ligi müsabakalarına suni çim saha da çıkan Çarşambaspor’da taraftarlar tribünlerin yetersiz kaldığı sebebiyle maçları tel örgüden izlemek zorunda kaldıklarını belirtti. Konunun muhataplarının bir an önce ek tribün yapılarak rahatça takımlarının desteklemeleri için kulüp yöneticilerinden bu konunun çözülmesini istediler.

Taraftarlar İlçeye modern ve koskoca stadyum yapıldığını ama her nedense maçlara henüz açılmadığı belirterek ne zaman bu stat hizmete girecek. Hadi orada çalışmalar tamamlanmadı diyelim. O0 zaman bu sahanın kenarlarına ek tribünler yapılmalı. Bu insanlar ve taraftarlar nereden maç izleyecek. Zaten tel örgüden başka hiçbir şey göremiyoruz. Tribün olsun da en azından eziyet çekerek izlemeyelim tel örgülere de razıyız. Yeni stadı bir an önce hizmete soksalar da bizler de rahat rahat takımımızı desteleyip maçı izleyebilelim şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HABER-FOTO: Nevzat Akkaya 

carsambaspor-(2).jpg

carsambasporrr.jpg

carsambaspor-(3).jpg

carsambasporrrrr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir