ÇARŞAMBASPOR YALOVA MAÇINA HAZIRLANIYOR

ÇARŞAMBASPOR YALOVA MAÇINA HAZIRLANIYOR
Bu sene TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve şampiyonluğun en güçlü takımlarından gösterilen Yeşil beyazlı takım bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Yalovaspor müsabakası için tüm hazırlıklarını tamamlayarak deplasmana gitti. Takım gitmeden önce otobüsünü

Çarşambaspor 2020-2021 yılında TFF 3. Lig 3. Grupta ilk hafta grubun güçlü takımlarından Gölcük karşısında tek golle 3 puanı alırken ikinci hafta kendi saha ve seyircisi önünde beraberlikle ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Yalovaspor karşılaşması için hafta içinde sıkı hazırlanan Yeşil beyazlı takım oyuncuları mutlak galibiyet ve 3 puan için deplasmana gitti.

FUTBOLCULARA HER MAÇ ÖNCESİ TEST

Pandemi dönemi nedeni ve artan vakalardan dolayı sıkı önlemler alınırken her maç öncesinde  Türkiye Futbol Federasyonunun da aldığı kararla kulüpleri her maça çıkmadan önce korona virüs testi yaptırılması zorunluluğu bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte tüm kadrolarını Yalovaspor maçı öncesinde korona virüs testi yaptırarak takımda tüm oyuncuların testlerinin negatif çıktığı ve morallerin üst seviyede olduğu öğrenildi.

TAKIM OTOBÜSÜ DEZENFEKTE EDİLDİ

Yine Korona virüs tedbirleri ve TFF nin kararları doğrultusunda hareket edilirken Kulüp yönetimi korona virüs nedeni ile tesisler ve futbolcuların deplasmana gittikleri otobüsleri için de önlemlerini sürdürüyor. Deplasman maçı için Yalova’ya hareket etmeden önce takım otobüsü dezenfekte edilmesi yöneticilerin işi ciddi tuttukları ve futbolcuların sağlıkları ile yakından ilgilendikleri gözlerden kaçmadı.

HER KOŞULDA HER MAÇA GALİBİYET AZMİYLE ÇIKILIYOR

Yalovaspor maçı için deplasmana gitmeden önce çalışmalar hakkında gazetemize açıklama yapan Çarşamba spor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “Hem kadromuz hem sporcularımız sahaya çıkmadan önce kalben ve zihnen maça hazır. Bu şekilde hafta için çalışmalarımızı yaptık ve kendilerine güvenerek galibiyetle taraftarlarını sevindirerek ilçeye dönmek üzere  deplasmana gidiyoruz. Pandemi dolayısı ile seyircisiz yani 12. Adamımız olmadan gitsek bile kalpleri ile tüm Çarşambaspor taraftarlarımızın yanımızda olduklarını bilerek sahaya çıkacak ve galibiyetle sahadan ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızla buluşana kadar aynı titizlik ve güvenle maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa giden yolda ilerlemek istiyoruz. Bu maçı alacağımıza da inancım tam" diyerek duygularını dile getirdi.

HABER-FOTO: Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor