İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR VE ALTYAPI (2)

ÇARŞAMBASPOR VE ALTYAPI (2)

Altyapı ile ilgili yazımıza bir gün ara vererek devam edelim. Metin hocam ve ekibi
kendilerini Çarşambada spora ve Çarşambaspor’a vakfedercesine çalışmaya devam ediyorlar.
           Pandemi bile durdurmuyor çalışkan kardeşlerimizi. Spor okulları dahil olmak üzere tüm yaş gruplarında İlçemizde spora ses oluyorlar.

          Yaz futbol Akademisinden şöyle bir giriş yapalım;

 ÇARŞAMBASPOR FUTBOL AKADEMİSİ YAZ FUTBOL KURSU

          Çarşambaspor futbol akademisi; yaz futbol kursumuz pandemi önlemleri alınarak Haziran ayı başında yoğun bir sporcu katılımı ile başlamıştır. Spor okulumuzda 400 sporcu, 10 Futbol antrenörümüz tarafından eğitim almıştır. Futbol kursumuzda Pandemi sonrası sporcuların sosyalleşmesi, eğlenmesi ve yetenekli olanların tespit edilmesi amaçlanmıştır. Futbol kursumuz sonrasında yeterli ve yetenekli görülen 40 sporcu yarışmacı guruplarımıza dahil edilmiştir.

            Bu çalışma öğrencilerimiz açısından çok verimli olmuş ve gençlerimizin enerjilerini bilgisayar veya telefon başında geçirmelerine engel olmuştur diye düşünüyorum. Özellikle sokağa çıkma yasaklarının olumsuz etkileri malumdur hepimizce.

            9 Yaşından başlayarak 18 yaşına kadar amatör olarak icra edilecek futbol takımı çalışmalarına şöyle bir göz attığımızda;

ÇARŞAMBASPOR FUTBOL AKADEMİSİ U - 9 FUTBOL TAKIMI

           Çarşambaspor Futbol Akademisi U-9 takımımızı; yaz spor okullarına katılan, yeterli ve yetenekli olduğu tespit edilen 2013-2014 doğumlu sporcular oluşturmaktadır. U-9 futbol takımımız haftanın 2 günü antrenmanlarını sürdürmektedir. Mayıs ayı içerisinde düzenlenen Mini Minikler turnuvasına katılmışlardır.

ÇARŞAMBASPOR FUTBOL AKADEMİSİ U-10 FUTBOL TAKIMI

         Çarşambaspor Futbol Akademisi U-10 takımımızı; yaz spor okullarına katılan, yeterli ve yetenekli olduğu tespit edilen 2012 doğumlu sporcular oluşturmaktadır. U-10 futbol takımımız haftanın 2 günü antrenmanlarını sürdürmektedir. Haziran ayı içerisinde düzenlenen Minikler turnuvasına katılmışlardır.

ÇARŞAMBASPOR FUTBOL AKADEMİSİ U-11 FUTBOL TAKIMI

              Çarşambaspor Futbol Akademisi U-11 takımımızı; 2 yıl önce düzenlenen yaz futbol okulumuzdan ve ilçemizde bulunan ilköğretim okullarında yapmış olduğumu seçmelerde belirlenen sporculardan oluşmaktadır. U-11 futbol takımımız haftanın 2 günü antrenmanlarını sürdürmektedir. Haziran ayı içerisinde düzenlenen Minikler turnuvasına katılmışlardır.

               Kaldığımız yerden devam edeceğiz  inşallah.Sağlıklı  ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi