Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çarşambaspor ’un çektiği…

Çarşambaspor ’un çektiği…

 

Nedir şu Çarşambaspor ile Samsunspor takımlarının ve taraftarlarının çektiği….

Taraftar der ki; Bir daha bu takımların başına bir “HASBİ AĞA, HASBİ MENTEŞOĞLU” gibi bir Başkan gelmez. Vallahi çok doğru...

Her iki takımın kaderine bakıyorum da hemen hemen aynı. Birisi BANK ASYA’ da dökülüyor, Bir diğeri BAL liginde…

Çarşambaspor aylardır ilk kez 3 puanı güçsüz ve maddi imkânsızlıklarla boğuşan, futbolcusu bile olmayan ve gençlerle milyarlarca lira alan takım oyuncularına kafa tutuyorlar.

Ama yaş farkı ve tecrübe farkı bu takımı hep yenilgiye itiyor.

Son maçta Çarşambaspor karşısında Dikbıyık sporluların yaşadıkları da görüntünün tescilidir.

Samsunspor takımına gelince…

İnsanın hep Kongre (!) olsa diyesi geliyor. Vallahi, adamlar kongre öncesi ve sonrası maç kazandılar. Bayram yaşandı koca Samsun’da…  Şu Samsun’un düştüğü hale bakın.

Bir iki maç alındı diyerek METHİYELER, ŞAMPİYONLUK NARALARI atar hale getirildi.  Kongre öncesi para yok diye sızlananlar kongre günü yaklaşınca önüne gelenden 30-50 milyar aldık diyerek övündü durdular. Parasızlık unutuldu, unutturuldu. Kongre de gözyaşları. Şimdi sormadan edemeyeceğim.

O GÖZYAŞLARI GERÇEK MİYDİ?

Sonra?. Sonrası malumunuz. Kongre sonrası bir süre bu gazla gittiler. Şimdi o gaz da tükendi bitti. Yeniden başladılar ağlamaya. Kale direklerinden, maddi yetersizlikten, falan filan…

Geçin bunları asıl sorun ne onu anlatın.

***

Çarşambaspor’a gelince.

Koca Çınar Çarşambaspor, bu sene BAŞKANSIZ, YÖNETİCİSİZ…

Yönetici derken birkaç yöneticiden bahsetmiyorum. Onlar da olmasaaa…

Gelin görün ki İbrahim Hancı ile ilk yarı ilk haftalarda önüne geleni yendi döndü.

Sonra işin gerçeği çıktı ortaya. Parasızlık oyuncuların oynamama istekleri, taraftarlarla, futbolcuların polemikleri, Derken kaos… Haftalardır aynı terane aldı gitti başını.

Gündemi yumuşatalım diyerek arayış içine girdik. Ne yazsak adamlar üzerine alınır olmuştu kiii. 

Adapark tesislerinde ki sahada Ayancıkspor maçında tellerde muska bulduk. Muskayı haber yaptık. Aman be o da ne muskaymış?!. Muskayı bulduk yöneticilere ilettik ilgilenen olmadı ve Pazar maç esnasında bulunan muskayı Çarşamba günü baktık yerinde duruyor, yöneticinin takım oyuncuları ile ilgilenmedikleri gibi muskayla da ilgilenmediklerini görünce… Bizde dedik ki takımada bunlar böyle bakıyor demek ki.

Koca Çarşambaspor ’la ilgileniliyormuş görüntüsü içinde üzerinizde yük olarak gördüğünüz takım aslında büyük bir kaos ve İLGİSİZLİK İÇİNDE…

Bizde tuttuk konuyu haberleştirdik. Ortada olmayan Yöneticiler, Hoca birden bire ayağa kalktı. Akılları sıra bize tafra yaptılar.  Muskayı siz koydunuz?. Yazıklar olsun sizin idareciliğinize emi…

Elinize yüzünüze bulaştırdığınız işi nasıl kıvırtmaya çalıştığınızın, suçlu bulmak için nasıl kıvırttığınızı gören neresi ile gülüyor şimdi bir bilseniz… Maçları ve antrenmanları izleyen bazı taraftarlara bile bizim koyduğumuzu iddia ettiler. Sözüm ona kendilerinin hatalarını bize yükleyerek kendilerini kurtaracaklardı. Akıllılardı ya!...

Onlar da gariplerim bizi ithamlar başladı. Ama “Canbaza bak” derken, bazı yöneticiler(!), Hoca kendi eksiklerini, hatalarını kapatmanın hezeyanınındaydılar.

Sonra bu kulüpte para yok diyenler. Kavgalıyız havası yarattığınız Kazım Yılmaz’ın, hiç suya sabuna dokunmaz dediğiniz Azmi Yılmaz’ın ve daha çok isimlerin takım için verdiği paraları ne yaptınız. Neden hiç konuşmazsınız? Ne o yoksa başka bir sıkıntınız mı var. Geçin bu Bizans oyunlarını da, artık taraftarı mutlu edin.  Muskayı C… Hocaya gönderirken bile aklınızda ne vardı merak ediyorum. Şimdi yaprak dökümü başladı. Dikbıyık sporu yenmekte bile zorlandınız. Taraftarlar için liste yapmayı bırakında biraz galibiyet ve takımı kurtarmak için neler yapabilirsiniz onun reçetesini elinizde tutun.

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE MANTIĞA. FUTBOL TRİBÜNÜ İLE GÜÇLÜDÜR AMA SİZ TRİBÜNDEKİ TARAFTARI KARA LİSTEYE ALIYORSUNUZ ÖYLE Mİ?

Bu konuyu da ileride irdeleyeceğiz merak etmeyin. Siz bitirdiniz ya!. Hele durun daha yeni başlıyoruz.

İşin aslı bir yerlerde yönetimin büyük bir eksiği var!.

Siz onu halledin biz muskayı gönderdiğiniz Hocanın dediklerini de, yönetim içindeki dönenleri de, para veren vermeyeni de yazarız.

Siz yeter ki ya adam gibi takıma sahip çıkın ya da çekilin yapacak biri varsa onlara verin.

Ancak akıllı efendiler, bunu şimdi değil tabiii. Küme düşürmeden aldığınız yerde Çarşambaspor takımını tutun ve lig biter bitmez bırakın gidin. Bu adamlığı bari son son yapın!. Aksi takdirde bu şehre en büyük ihaneti siz yapmış olursunuz.

Bu Çarşamba da, Çarşambaspor taraftarı da bunu asla affetmeyecektir…

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR