Çarşambaspor U-15 Takımı Finallerde

Çarşambaspor U-15 Takımı Finallerde
Çarşambaspor U-15 takımı Atakum Belediyespor’u 2-1 yenerek Türkiye Finallerine katılma başarısı gösterdi

 

Çarşambaspor U-15 takımı en son Atakum Belediyespor’ u  2-1  yenen Yeşil-Beyazlı ekip oynadığı futbolla herkesin takdirini topladı. Toplam 10 maç yapan Çarşambaspor, 39 gol atıp sadece 3 gol yiyerek gücünü göstermiş oldu. Teknik Sorumlu Aydın Akay, “İki senedir şansızlıklardan dolayı elimizden kaçırdığımız şampiyonaya gitmeyi bu sene sonunda gerçekleştirdik. Çok mutlu ve gururluyuz. Artık çalışmalarımızı Çarşambaspor’u Türkiye genelinde temsil etmek için yapacağız” dedi.

Genel anlamda altyapıyla bir ivme kazandırdıklarını belirten Akay, futbolcularının gösterdiği başarılarını belirtti. Çarşambaspor U-15 takımı yakaladığı başarıyla U-13 Milli Takım’ına ve Samsun Bölge Karmasına oyuncu gönderdi. Türkiye U-13 Milli Takımı’na seçilen Erol Toraman ve Samsun Bölge Karmasına katılan Yağız Cem Zamp, İlker Tuşcan, Furkan Uysal Çarşambaspor U-15 takımını temsil edecek. Çarşambaspor U-15 takımı Gençlerbirliği takımına futbolcusu Umut Usta’yı yolladı” dedi.

Ayrıca Akay, “Çarşambaspor A Takımında şu anda altyapıdan 7 oyuncunun bulunması başarımızın ayrı bir göstergesidir” şeklinde konuştu. Aydın Akay, “Çalışmalarımız sürüyor. Bütün okulları tanıyarak genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Haber-Foto: Nevzat Akkaya

carsamba-u.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber