Çarşambaspor Turhal’ı konuk edecek

Çarşambaspor Turhal’ı konuk edecek
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta geçtiğimiz hafta Yeni Amasyaspor’a 1-0 yenilerek büyük bir darbe alan Çarşambaspor, bu hafta kendi sahasında Turhalspor’u konuk etmeye hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta bu hafta Çarşambaspor kendi sahasında Turhalspor ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta büyük umutlarla Amasya deplasmanına giden Çarşambaspor, sahadan 1-0 yenik ayrılarak büyük bir kayıp yaşamıştı. Bu hafta Tokat ekibi Turhalspor’la karşılaşacak olan Çarşambaspor’un taraft      arları takımın bu maçtan galibiyet almasını istiyor.

carsambaspor-turhal’i-konuk-edecek--(1).jpgcarsambaspor-turhal’i-konuk-edecek--(3).jpg
Geçtiğimiz hafta Amasya deplasmanında yaşanan şansızlıkların kurbanı olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ali Bilgici, Yeni Amasyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, “Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. İlk yarını sonunda acemice yediğimiz golden sonra rakibisin karşısında 1-0 geriye düştük ve bu arada Halit Gündoğdu karşılaşmanın 63’üncü dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kışı ile mücadele etmek zorunda kaldığımız dakikalarda gol pozisyonları bulduk. Değerlendiremediğimiz gibi maç sonrası yaşanan olaylara bir anlam veremiyorum. Saldırıya uğradık “diye konuşmuştu.

Turhal maçında da umutlarını sürdürdüklerini söyleyen Bilgici, geçtiğimiz günlerde yine verdiği demeçte, ”Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız.Bu arada  hedefimizden uzaklaşmak istemiyoruz. Bu nedenlende Turhalspor maçı dahil tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Yeni Amasyaspor maçında cezalı duruma düşen Halit Gündoğdu’nun dışında eksiz oyuncumuz bulunmuyor. Eksizler bizin için mazeret sayılmaz ”ifadelerini kullanmıştı.

Bu arada yoğun kar yağışının yaşandığı Çarşamba İlçesi’nde gazetemizi hazırladığımız süreç içerisinde maçın ertelenip-ertelenmediğine dair herhangi bir bilgi verilmezken, kar yağışının ilçeyi tümüyle etkisi altına alması sonrasında maçın tatil edilebilme durumu da gündeme geldi. 29 Ocak günü Pazar günü oynanması planlanan karşılaşmanın Saat : 14.00’da başlaması bekleniyor.

HABER: Nevzat AKKAYA



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber