Çarşambaspor Store “İYİ DESTEK”

Çarşambaspor Store “İYİ DESTEK”
Lisanslı ürünlerin satıldığı Çarşambaspor Store'a bu günde İYİ Partililerden destek geldi. İlçe de 7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap eden ürünlerin yer aldığı mağazada yeni ürünlerde raflarda yerlerini alırken destekte çğ gibi büyümeye devam ediyor.

‘ÇARŞAMBASPOR STORE DE ÜRÜN ÇEŞİTLERİ ARTIYOR’
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan ve ilk haftalarda ilk sıralarda yer alarak yoluna devam eden Yeşilbeyazlı kulüpte bu yıl Çarşambaspor’un lisanslı ürünlerinin satılması ve destek amacı ile açılan Çarşambaspor Store’a ziyaretler sürüyor. Geçtiğimiz ay pandemi altında törenle açılışı yapılan Çarşambaspor Store'da her yaşa hitap eden ürünler raflarda ki yerini almaya devam ediyor. Ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Çarşambaspor Store ve kulübün yönetim t kurulu taraftar ve sporseverlere beğenilen ürünleri ulaştırmanın planlarını sürdürüyorlar. 

‘İYİ PARTİLİLERDEN DESTEK’
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın katkıları ve Yeşil-Beyazlı Kulüp Başkan ve yönetimi tarafından açılarak hizmete sunulan Çarşambaspor Store her geçen gün destekler çığ gibi artarken, ürünlerden satın alarak kulübe destek verenler arasına Çarşamba İYİ Parti İlçe Yönetimi tarafından destek geldi. İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Belediye Meclis Üyesi Filiz Karabaş ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metin Ismak ile bazı yöneticiler İlçede hizmet veren Çarşambaspor Store binasına giderek kulübe yardım ve destek olmak amacı ile ziyaret gerçekleştirerek Çarşambaspor Store ürünlerinden alarak kulübe destek oldular.

‘EFSANE ESKİ GÜNLERİNİ YENİDEN YAKALAMALIDIR”

İlçe Başkanı Yazıcı, “İyi parti Çarşamba İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerimiz ile Belediye Meclis Üyemiz Filiz Karabaş ile bu yıl 3 lige çıkan ilçemizin takımı yeşil beyazlı sevdamız Çarşambaspor’a destek vermek için yönetim kurulumuzla beraber Çarşamba stora ziyaret yaparak destek sağlamayı düşündük ve gerçekleştirdik. Kulübümüze destek olmak için herkesin duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tüm sevincimiz ve beklentimiz Yeşil beyazlı takımımız bu yıl 3. Lig 3. Grupta şampiyon olarak eski efsane günlerini yeniden yakalamasıdır.” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber