Çarşambaspor Store Açılıyor

Çarşambaspor Store Açılıyor
TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çarşambaspor’un lisansı ürünlerinin satışının yapılacağı Çarşambaspor Store, Çarşamba günü açılıyor.

   Bölgesel Amatör Lig’den şampiyonluk elde ederek TFF 3. Lige ismini yazdıran Çarşambaspor bu yıl 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek. 20 Eylül’de başlayacak sezon öncesinde Çarşambaspor’un lisanslı ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği Çarşambaspor Store için bir süredir hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyordu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Çarşamba günü mağazanın açılışının yapılacağını duyuran Çarşambaspor Kulübü’nden açılışa ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Özlem Bitiyor, Hasret Sona Eriyor. Çarşambaspor Store Açılıyor. 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 11.00 ile 23.00 arasında yapacağımız açılışımıza tüm hemşehrilerimiz ve Çarşambaspor’a gönül vermiş herkes davetlidir.” İfadelerine yer verildi.

Sezon öncesi açılışı yapılacak olan Doğuyaka Belediye Binası karşısında bulunan Çarşambaspor Store Mağazası’na ilçe halkının büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

HABER: Gülizar KELEŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir