Çarşambaspor Sivas yolcusu

Çarşambaspor Sivas yolcusu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, 2017-2018 Futbol sezonunun ilk devresinin son maçında Sivas deplasmanına gidecek. Çarşambaspor deplasmanda Şarkışla Belediye Spor ile mücadele edecek

Sivas’ta Pazar günü oynanılacak müsabaka öncesi Çarşamba Adapark Tesisleri’nde hafta boyunca hazırlıklarını Teknik Direktör Kenan Yelek nezaretinde yapan Çarşambaspor için deplasman maçı büyük önem taşıyor. Ligin ilk devresinin son maçı özelliğini taşıyan Şarkışla Belediyespor – Çarşambaspor maçı için futbolcular sıkı bir idman programı yaptılar.

Ligin ilk devresinde çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 20 puanla 5. Sırada yer alan Çarşambaspor, ligde ki sıralamada bir puan farkla bir üst sırada yer alan Sivas Şarkışla Belediyespor maçından alınacak 3 puanla en yakın rakibini geride bırakmak istiyor.

carsambaspor-sivas-yolcusu-(2).jpg

ŞARKIŞLA 12 MAÇTAN 6 GALİBİYET ALDI

Çarşambaspor’u bu hafta sahasında konuk edecek olan Şarkışla Belediyespor’da ligin ilk devresinde çıktığı 12 maçtan 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ayrıca rakip Şarkışla Belediyespor çıktığı maçta 12 maçta kalesinde sadece 7 gol gördü. Bu rakam Sivas takımını en az gol yiyen takımlar arasında yer almasını sağladı.

ÇARŞAMBASPOR 21 GOL ATTI

Ligde oynadığı karşılaşmalarda rakip kaleye 21 gol atan Çarşambaspor, kalesinde 19 gol gördü.
YELEK “DAHA İYİ OLACAĞIZ” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Çarşambaspor kendi sahası ve seyircisi önünde aldığı Çorum Eti Lisesispor maçının galibiyeti ardından açıklamalarda bulunan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Eksilerimize rağmen Tugay ve Barış’ın attığı gollerle rakibimizi karşısında İlk yarıyı önde kapattık. İkinci ise Danilo ile farkı artıracak çok gol pozisyonlarını bulmamıza rağmen değerlendiremedik.   Aldığımız güzel galibiyetimizi gelecek haftalara taşıyacağımıza inanıyorum. İki hafta üst üstüne maç kazanıyoruz. Güzel bir seri yakaladık. Bu seriyi Sarkışla Belediyesor maçında da sürdürmek için mücadele edeceğiz. Bu maçta sadece saha avantajı bizden yana değil ve bu arada takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor ”diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor