Çarşambaspor Şile’ye hazır!

Çarşambaspor Şile’ye hazır!
Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, Şile Yıldızspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu

Ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Şile Yıldızspor’u konuk edecek olan Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde idman çalışmalarını hafta boyunca sürdürdü.  İlk devrenin son iki haftasında takımın teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Seçkin, 2 maçta 4 puan toplamıştı. Son maçta iç sahada ligin lideri Düzcespor’u sahasında 2-1 yenen Yeşil-Beyazlılar, Antalya kampında güç depolamıştı.

Antalya kampından dönen Çarşambaspor, Teknik Direktör Mehmet Seçkin ile çalışmalarını aralıksız sürdürerek ligin ilk maçına hazırlandı. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Bildiğiniz gibi ilk yarının son müsabakasında da bazı konularla ilgili açıklamalarda bulunduk. Kampa gittik ve en iyi şekilde hazırlandık. Kampı sonuçlandırdık . Bir haftadır kendi sahamızda oynayacağımız Şile müsabakasına hazırlanmaya başladık. Öncelikle kampla ilgili başkanımıza yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Gayet keyifli iyi bir kamp geçirmemizi sağladılar. Tüm oyunculardan memnunum. Yine ilk yarıdan devam eden bazı şanssızlıklarımız biraz daha devam etti. Yine kampın son bölümünde Sefa'nın sakatlanması, Mustafa Pınar'ın biraz antrenmana katılamaması kamp döneminin tek olumsuz tarafı oldu. Onun dışında gayet keyifli  iyi bir hazırlık dönemi oldu. Oynayacağımız ikici yarının ilk müsabakasını en iyi şekilde hazırlandığımızı söyleyebilirim.” dedi.

Teknik Direktör Mehmet Seçkin, “Sefa ile ilgili belinde bir sıkıntı oldu. Doktorlar, tedavi  görmesi  gerektiğini  söylediler. Masörümüzle birlikte koordineli bir şekilde şuanda tedavi hazırlıklarına başlandı.” ifadelerini kullandı.

Transferler konusunda konuşan Seçkin, “Devre arasında kulüpler iyi oyuncularını bırakmıyor. Bizim ihtiyacımız olan  bölgelere en iyisini  almaya çalıştık. Bildiğimiz oyuncuları tercih ettik. Şuan aramızda çok hızlı, sanki uzun zamandır bizimle birlikte çalışıyormuş havasında gayet iyi bir kamp geçirdiler İnşallah takımımıza faydalı olacaklardır. Biz pozisyon olarak nerede olduğumuzu biliyoruz. Hep birlikte bunu daha öncede paylaştık. Bir kere bu kırmızı çizginin üstüne çıkmak istiyoruz. Hedefimiz daha sonra zaman içerisinde şekillenecektir. Lig bize ne gösterecek konuşup değerlendireceğiz.” Şeklinde konuştu.

7-069.jpg

6-072.jpg

3-213.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber