ÇARŞAMBASPOR SEZONA HAZIR

ÇARŞAMBASPOR SEZONA HAZIR
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele edecek olan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele edecek olan Çarşambaspor’un, sezon hazırlıkları sürüyor. Adapark Tesisleri’nde ki antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Ünsal Yaşar yönetiminde çıkacağı lig maçlarından puanlar toplamayı hedefliyor. Antrenmanlarla oyuncuları lige hazırlayan Çarşambaspor’un teknik direktörü Ünsal Yaşar, yeni lig dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

img-9965.jpg

img-9987.jpg

Teknik adam Yaşar, “Yaklaşık iki aydır hazırlanıyoruz. Tabi kupa maçları ile ilgili bir planımız yoktu. kupa maçları ile ilgili bir program karşımıza geldi. Tam bizim kamp yapma dönemimize denk geldi. Kampı iptal ettik. Şu an onun bir bocalamasını yaşadık kupa maçında. Kamp programımız iptal oldu aslında çalışmalarımızın karşılığını hazırlık maçlarıyla biraz daha pekiştirmek istiyorduk. Deneyeceğimiz şeyleri de hazırlık maçında denemek istiyorduk ama kupa maçı olunca kampımız iptal oldu. O bakımdan biraz sıkıntı yaşadık açıkçası ama şu an toparladık yaklaşık beş tane maç oynadık. Bunların bir kısmı olumluydu bir kısmı çok olumsuzdu ve en son oynadığımız maç biraz daha olumlu oldu. Elimizden geldiği kadar hazır olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Liginde oynayacak Çarşambaspor ve Bölgesel Amatör Ligi hakkında değerlendirmelerde bulunan Yaşar, “Bal ligi biraz riskli bir lig, biraz dengesiz bir lig Ya hep ya hiç mantığında bir lig. Ya şampiyon olup üçüncü lige çıkacakınız ya da ikinci olursanız bütün yatırımınızın çöp olabileceği bir lig her maçın önemi var. Bizim için her puanın önemi var. Çarşamba camiası daha önce hep profesyonel liglerde olduğu için oraya da layık bir camia olduğu bilincindeyiz ve hak ediyor da ve bu sene hak ettiği üçüncü ligi yaşayacak diye düşünüyorum.” Diye konuştu.

Yeşil-Beyazlı ekip, ligin ilk maçında 15 Ekim Pazar günü Samsun Büyükşehir Belediye spor ile sahasında karşılaşacak.

cspor-2.jpg
HABER: İsmail TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir