Çarşambaspor şen dönüyor : 4-1

Çarşambaspor şen dönüyor : 4-1
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı Bulancakspor’u 4-1’lik farklı skorla yenerek ilçeye sevinçle dönüyor.

Giresun deplasmanına giden Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup takımı Çarşambaspor, Bulancakspor ile karşı karşıya geldi. Hızlı ve etkili bir oyunla başlayan Çarşambaspor, aradığı ilk golü maçın ilk çeyreğinde buldu. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Metehan ile 1-0 öne geçen Çarşambaspor, ataklarını ve rakip takıma karşı baskısını sürdürdü. 1-0’lık avantajla iyice sahada hakimiyetini sağlayan Çarşambaspor, Kemal Sabri Bayraktar ile fileleri 2. Kez havalandırdı. Dakikalar 29’u gösterdiğinde Kemal Sabri Bayraktar Çarşambaspor’u 2-0’lık skora taşıyan isim oldu. İlk yarının son dakikalarında yine sahneye çıkan Kemal Sabri Bayraktar, kendisinin ikinci, takımının 3. Golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi.
 

İlk yarısı 3-0 tamamlanan Bulancakspor- Giresun Belediyespor maçının ikinci yarısı ise, aynı şekilde Çarşambaspor atakları ardı ardına yaşandı. Rakip ceza sahasına yığılan Çarşambaspor takımı Dakika 59’da Sebahattin Genç ile 4-0’lık skora ulaştı. Rahat bir oyunla maçta ki farkı kapan Çarşambaspor, bu dakikalardan sonra maçtaki ağırlığını elden bırakmadı.

Karşılaşmada son çeyreğe girileceği esnada Çarşambaspor oyuncusu Sebahattin Genç bu kez kendi kalesine attığı golle skoru belirledi. 68. Dakikada kendi kalesine gol atan Sebahattin Genç, karşılaşmanın skorunu 4-1’e taşıdı.

Müsabaka 4-1’lik skorla son bulurken, karşılaşmayı izlemek için Giresun deplasmanına giden Çarşambaspor taraftarları,  maç boyunca ‘Şampiyon Çarşambaspor’ tezahüratlarıyla stadı adeta inlettiler. Taraftar desteğinin büyük etkisinin olduğu karşılaşmayı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro izlediler.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber