Çarşambaspor Samsunspor’la karşılaşıyor

Çarşambaspor Samsunspor’la karşılaşıyor
Lider Çarşambaspor, pazar günü konuk olacağı Dikbıyık Belediyespor maçının hazırlıklarını Adapark tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor

 

Çarşambaspor kendi sahası ve seyircisi önünde Trabzon İdman Gücü’nü farklı yenerek liderliğe yerleşti. Liderliği bırakma niyetinde olmayan yeşil-beyazlı ekip, çalışmalarına Adapark tesislerinde hız verdi. Dünkü idmanın ardından bugün saat 14:00’de Samsunspor ile Nuri Asan Tesislerinde hazırlık maçı yapacak olan Çarşambaspor, bu haftayı ciddi bir çalışma temposunda geçirecek.

Hafta sonu Dikbıyık Belediyespor’da konuk olacak olan Çarşambaspor, rakibinin durumunu da düşünerek rakibini ciddiye alarak bu maçtan da iyi bir futbolla 3 puan alarak liderliğini korumak istiyor. Liderliğini kaybetmek istemeyen Çarşambaspor, sahadan mutlak 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyor.

Teknik sorumlu İbrahim Hancı, “Trabzon İdman gücü karşısında futbolcuların iyi bir futbol performans ortaya koydular ve akabinde haklı bir galibiyet aldılar. Takımım gün geçtikçe iyi bir performans ortaya koyuyor. Futbolcuların şampiyonluk yolunda ortaya konan mücadelenin devam etmesi konusunda daha inançlı olmaları gerekiyor.  İdman gücü karşısında alınan 3 puan bize bu yolda ilaç gibi geldi, futbolcularım daha çok çalışarak mücadelelerini sürdürmeleri ve daha yolun başında olduklarını bilmelidirler. Bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzon İdman gücü maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”

Haber-Foto: Nevzat Akkaya 

 

carsambaspor2.jpg

carsambaspor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber