Çarşambaspor sahaya indi

Çarşambaspor sahaya indi
Çarşambaspor dün ilk antrenmanını Çarşamba Adapark spor tesislerinde İbrahim Hancı yönetiminde gerçekleştirdi

Çarşambaspor dün Adapark Spor Tesislerinde BAL Liginin başlamasına günler kala anlaşılan ve 3. Lige takımı çıkarttıktan 4 maç sonra görevden ayrılan şampiyon takımın hocası İbrahim Hancı yönetiminde ilk antrenmanını yaparak sezon hazırlıklarına başladı. Yaşanan bazı sıkıntılardan kaynaklı sezon hazırlıklarına geç başlayan Çarşambaspor da gözler yeniden göreve getirilen Teknik sorumlu İbrahim Hancı ve yeni yönetim kuruluna çevrildi.

img_2372.jpg

Antrenman öncesinde gazetemizin sorularını yanıtlayan yeni Teknik Direktör İbrahim Hancı, “Sizlerin de gördüğü gibi sezon hazırlıklarına biraz geç başladık. Ama tabi ki bunlar mazeret değil. Çarşambaspor büyük bir kulüp bu sorunların altından kalkacaktır. Bu gün çalışmalara başladık. Görüştüğümüz futbolcular var yakında bunlarda sonuçlanacak. Yöneticilerimiz gerekli imkânları sağladı. Transferlerimizi bir an evvel sonuçlandırmak istiyoruz. Çarşambaspor bu yıl BAL Liginde büyüklüğünü gösterecektir. Tabi bütün Çarşamba’nın desteği ile olacaktır” dedi.

Hancı açıklamalarının devamında, “Geçen sene yaşanan sorunları yeniden yaşamak istemiyoruz. Futbol performans gerektiren bir oyun, bundan kaynaklı da takımın bir performansa ulaşması için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ne kadar mazeret değil desek de bu performansı sağlamak biraz zaman alacaktır. Bu konuda taraftarlarımızdan da biraz anlayış bekliyoruz” dedi.

Hancı takımın şu an ki durumunu da değerlendirerek, “Takıma 10 tane yeni oyuncu aldık, bazı arkadaşlarımızı da denemek için antrenmanlara çıkaracağız ama hemen hemen önümüzdeki tablo belli, isimlerimiz belli. Yaptığımız antrenmanlarımız neticesinde tam olarak oturacaktır” diyerek sözlerine son verdi.

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber